Natascha Linea

Mine tanker om Burka og Niqab

3. juni 2018

Som nærmest alle i Danmark ved er er fra den 1/8-18 Indført at det er ulovligt at færdes i det offentlige rum iført Niqab eller Burka. I dette blogindlæg vil jeg skrive lidt om min mening om denne nye lov.

Jeg googlede lige og ifølge dette link fra 2010 er der mellem 150 og 200 mennesker i Danmark som går med Niqab og ca 3 som går med Burka. Jeg synes virkelig det lyder fuldstændig tåbeligt, at man laver en lov og bruger så mange timer og så mange resurser på at blive enige. Og så gælder den for max 300 mennesker i landet hvor vi er omkring 3 millioner voksne mennesker i Dk (vi er 5,7 mil mennesker i Dk så dette er kun et ca tal) – Det svarer til at folketinget har vedtaget en lov som gælder for ca 0,006% af befolkningen.

Jeg synes det er komplet tåbeligt. Men det er jo så bare min mening.

Helt ærligt er jeg ikke mere utryg ved dem end jeg er ved andre fremmede mennesker, jeg kan virkelig ikke se hvilken skade de skulle gøre i samfundet, især ikke når det kun er så få mennesker det drejer sig om. – Lad dog dem gå i hvad fanden de vil. Kan da godt se det er problematisk at en iført Niqab har meget svært ved at finde arbejde, men det har emoer, punkere, folk med pircinger over det hele.  Osv. de har jo også svært ved at finde arbejde skal vi så også forbyde det? – Jeg syntes satme det er Danmarks dummeste lov! Jeg troede vi i Danmark var et frit land hvor vi selv måtte bestemme hvilket tøj vi gik i og hvilken tro vi havde, men det gælder åbenbart kun hvis man er hvid og hedder Hans Peter! 

Seriøst lad dog pigerne/kvinder gå i det tøj de vil, tale det sprog de vil, og lave det de vil i dagligdagen. Så længe de ikke laver ballade. Det ville virkelig klæde Danmark og folketinget at passe ens egen terlerken og lade være med at blande sig i andre familie former, og andres religion. – Hvad bliver mon det næste forbud? Skal vi forbyde nonnerne? 

Men lige et spørgsmål. Er ninja kostume nu også forbudt til Fastelavn?

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar