Ikke kategoriseret

Været ved lægen :-O

1. maj 2018

Jeg har den sidste periode været sindssygt træt, har virkelig aldrig rigtigt følt mig ordentligt udhvilet,  og hvis jeg måtte kunne jeg sagtens sove 10-12 timer, det er jo ikke sundt og normalt i længden, ikke nok med det har jeg også følt mig enormt oppustet, som flere har lagt mærke til på de sociale medier, men i går var jeg ved lægen og fik bekræftet hvad der var galt – Jeg er sjovt nok IKKE gravid :-O SURPRICE! – Men jeg mangler Kalium, som er et eller andet som gør at hjertet fungere optimalt, så nu skal jeg begynde at tage en tablet en gang om dagen i 3 uger og så skal jeg op og tjekkes for det igen. – Og NEJ har ikke fået svar på min celleskab prøve endnu, hvilket faktisk bekymre mig vildt meget :-/ – Men jeg håber og tror på at de bare er MEGA langsomme, som resten af sundhedssystemet 😛

Ikke noget vildt langt indlæg i dag, bare en lille update herfra <3 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar