Natascha Linea

mine tanker om uddannelsen og den næste tid

24. maj 2018

Efter jeg for cirka en uge siden offentliggjorde jeg var gravid for tredje gang læs her, har jeg set en masse kommentere på min kommende uddannelse. Nu hvor jeg selv har fået snakket med uddannelsesvejleder og fået tid til at tænke hele scenariet igennem, tænker jeg at jeg nu vil dele mine tanker med jer. Jeg ved nogle vil synes det er dumt, nogle vil mene jeg ikke kan klare det. og andre vil mene det er en cool tanke, hvis det kan lade sig gøre.

Som nogle af jer måske ved så har jeg termin i Januar, så jeg får en lille vinterbaby, men med en uddannelse hvor de sidste eksamener ligger i Februar, kan vi godt løbe ind i nogle større eller mindre problematikker, samtidig med jeg har en far til babyen som også selv er under uddannelse. Kan vi godt komme ind i et problem der.

MEN! efter planen, starter jeg op til September, og skal inden opstart på SOSU igen snakke med en af “cheferne” derinde for at finde en løsning, så jeg stadig får gennemført og jeg kan få mine afsluttende eksamener.  Ja det bliver hårdt at skulle gå i skole i en måned med to store børn, hvor de faktisk ikke er rigtigt store, samtidig med jeg har en lille bitte nyfødt baby. Men jeg vil kæmpe for at det kan lade sig gøre. Heldigvis har jeg en dejlig far til min baby, min egen far og nogle utrolig søde venner og bekendte i Gedser, og så er det kun 4 uger det drejer sig om, så kan jeg få en aftale med skolen. Skal det hele nok lade sig gøre, og så kan jeg gå på barsel med maner, og vide at det er fortjent! – Men nej jeg dropper ikke SOSU uden kamp og uden blod, sved og tåre. og jeg dropper ikke sosu uden at vide at jeg har gjort ALT hvad jeg overhovedet kunne! Måske er det at tænke for store tanker om mig selv, jeg ved det ikke! Men jeg ved at jeg gerne vil prøve og det skal nok lykkedes med mennesker omkring mig som elsker mig, støtter mig og hjælper mig! – Og så er det jo heldigvis ikke så længe det drejer sig om! – Men pt venter jeg på at jeg kan komme i kontakt med hende jeg skal snakke med om det, og høre om vi kan lave en aftale så jeg kan få mine eksamener stadigvæk. For jeg vil virkelig gerne væk fra Kontanthjælpen af! Jeg vil gerne have min uddannelse nu! Helt ærligt jeg fylder sku 24 næste gang! – Men jeg glæder mig til at starte op på grundforløbet igen! og jeg glæder mig til at komme igen med noget jeg synes er sjovt! Hvad jeg vil bruge sosu grundforløb til? Jeg ved det ikke endnu, men noget skal jeg nok få den brugt til 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar