Natascha Linea

Jeg føler mig utro

31. maj 2018

Nu tænker jeg at skrive lidt ned om nogle virkelig underlige tanker jeg har haft på det sidste, min fornuft siger mig at det er fuldstændig tåbeligt at have det, som jeg har det lige nu. Men i mit hjerte føler jeg virkelig at jeg på en måde er “Utro”  Som nogle af jer ved, har jeg igennem Lias graviditet samt Novahs graviditet og fødsel haft den private jordemoder Birgit som ejer scanningsklinikken jordemoder.dk Hun har også været så heldig at få lov at scanne mig 2 gange i denne her graviditet. Men nu hvor jeg bor langt væk fra hende af nu, kan hun desværre ikke være med under fødslen af blop. Så jeg er selvfølgelig så småt begyndt at kigge efter andre private jordemødre. Men jeg føler simpelthen jeg svigter Birgit, og jeg føler simpelthen det er så forkert at være ved andre private jordemødre. Det er mega dumt jeg ved det. Men jeg er blevet så glad for Birgit og hendes mand Thomas. At jeg virkelig ikke har lyst til at begynde et samarbejde og bekendtskab med andre private jordemødre, selvom jeg inderst inde godt ved det er totalt dumt at rejse helt til Fredericia for at blive scannet. så gør jeg det gerne! Haha. Jeg ville på en eller anden måde ønske jeg ikke havde det på den her måde, så jeg med ro i maven og med spændende forventninger kunne komme ud til andre private jordemødre som kunne scanne mig. Men hver gang jeg har skrevet til en ang tid eller andet, får jeg en knude i maven og en klump i halsen og har slet ikke lyst til at tage derhen, hvorimod jeg har lyst til at komme hen til Birgit og hendes mand HVER DAG! – Natascha virkelig tag dig sammen! Det her er så mega dumt! og simpelthen for plat! TAG DIG SAMMEN! – Men sandheden er at jeg nok ender med at føde med en offentlig hjemmefødselsjordemoder da jeg ikke på samme måde føler jeg er www.Jordemoder.dk utro. Hvis jeg læste dette blogindlæg fra en anden blogger ville jeg grine og tænke “Gal hun er mærkelig” og Ja måske er det her fuldstændig underligt og mega sært. Men det er nu engang sådan jeg har det. Ved ikke om jeg får privat scanning her på falster eller på sjælland eller om jeg vælger at tage helt til Fredericia hver gang jeg skal scannes privat. Vi må se om jeg får taget mig sammen og kommet af sted til andre eller om jeg beholder Birgit som den eneste private jordemoder. 

Kys, knus og kram fra Natascha, Lia og Novah

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar