Natascha Linea

er jeg mon gravid?

18. maj 2018

nu har jeg efterhånden hørt på så mange rygter om mig selv. “jeg er gravid” “Jeg er ikke gravid” “Jeg er blevet insemineret med to æg” “Det er et regnbuebarn” osv osv.

Og nu hvor jeg har fået tjekket at alt er som det skal være vælger jeg at gå ud med det offentligt.  Ja jeg er GRAVID, og nej der er ikke to små i min mave, det rygte blev startet af at jeg var til scanning 4+2 hvor man kunne se to små sorte pletter, det kunne være et tegn på tvillinger, men det kunne også være en baby og en blodansamling som lå i min mave. Det var svært at se når jeg ikke var længere henne. I dag var jeg så til scanning igen og jeg er nu 6+2 uger henne, og der var en lille fin baby som vokser perfekt inde i min mave. efter målene er den helt perfekt, og jeg hørte verdens bedste lyd i dag, nemlig hjerte lyden. <3 – Ej hvor jeg glæder mig til at holde det her lille barn i mine arme,  lære det at kende, kysse baby godnat. og fremvise baby for den stolte storesøster og storebror. Jeg er LYKKELIG. og virkelig virkelig glad. Jeg svæver virkelig lige nu på en lyserød sky. og jeg kan slet ikke komme ned fra den igen.

Tænk om lidt er jeg mor til tre helt igennem fantastiske børn. Waaw hvor er det vildt. Jeg er så glad for min beslutning om at sætte endnu en lille arving til verden. Mange mener det er synd for de store jeg skal få en uddannelse, osv men man bliver sku aldrig for gammel til at få en uddannelse men man bliver sku for gammel til at få børn en skønne dag.

jeg kan ihvertfald fortælle at jeg er så lykkelig og glæder mig virkelig som et barn til juleaften. at få den her lille pige eller dreng i min favn <3 – I love you blop. Elsker dig ligeså højt som jeg elsker dine søskende. 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar