Ikke kategoriseret

Der er kommet klager over mig!

8. maj 2018

Stop. Virkelig, bare stop! – Jeg kan virkelig ikke komme i tanke om noget som er mere langt ude end det her! – STOP DIG SELV DIN PSYKOSE!!! – Ej hvor er jeg virkelig sur! – Er så rasende virkelig helt nede i maven!

I dag mødte jeg op i aktivering, noget jeg virkelig havde glædet mig til. Da jeg elsker at komme afsted og hygge derude, Men i dag fik jeg af vide at de havde fået en klage over mig. Noget min chef heldigvis tog med et smil og træk på skulderen! De havde fået klagen pga et billede jeg lagde på Instagram! – STOP! Det her er virkelig chikane nu!! (Underretninger til kommunen, lukning af facebook, lukning af blog, anmeldt til Instagram, Min far er blevet klaget over til enhedslisten, billeder er blevet anmeldt, ja jeg kunne fortsætte)

Seriøst det billede lagde jeg op INDEN jeg mødte rigtigt ind, så havde ikke skiftet om til vores “uniform” så nej det var IKKE mit arbejdstøj- HOLD OP OG STYR JER! – I Ved ikke en skid om noget som helst. Så bland dig helt uden om mit liv og mine valg, mine chefer skal nok selv fortælle mig hvis noget af det jeg gør ikke er godt nok! I skal ikke fortælle dem det, for i ved intet om mig, de ved hvordan og hvornår man skal være omklædt! – Hvornår mon i lærer det! – Det må virkelig være pinligt at have et så kedeligt liv som i har, når i kontakter mit aktiveringssted for at prøve at få mig smidt ud af det! – En bøn til jer! Søg hjælp, går til psykolog. seriøst gør et eller andet. Bare få lidt hjælp til at styre det der mongolske anfald du fik da du klagede over mig! Virkelig AD!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar