Ikke kategoriseret

Dag et på bogtour

16. maj 2018

I dag var første tur på min bogtour. Hvor er det fuldstændig vildt og underligt at jeg nu er forfatter. JEG ER FORFATTER! I dag gik turen til Århus. Jeg fik signeret  3 bøger og snakket med en masse skønne mennesker. Havde det mål bare at sælge en bog i løbet af hele min bogtour 😍❤️ Og det mål er nu opfyldt.

I morgen går turen til Nykøbing, fredag skal jeg til Kolding og Lørdag Odense ❤️og d 1 Juni skal jeg opleve noget nyt igen glæd jer offentliggøre det inden længe 😍 Jeg kan ihvertfald fortælle jer at jeg glæder mig for sindsygt. Seriøst mit liv kunne godt nok ikke blive ret meget bedre for tiden…… eller jo en ting kunne godt laves op, mine skøre stalkere burde få sig et liv 😹😜 God dag til jer og en lille update herfra ❤️

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar