Ikke kategoriseret

Spørgsmål og svar Del 1

26. april 2018

BEKLAGER HVIS DER MANGLER NOGLE MEN MIT DOKUMENT GEMTE ÅBENBART IKKE I GÅR AFTEN .

Undskylder meget hvis jeg mangler nogle spørgsmål 🙁 Men Hvis jeg ikke har fået svaret på dit spørgsmål, så skriv på mit opslag på instegram igen (det jeg lavede med spørgerunde) og så svarede jeg på dem der 🙂  – Husk et spørgsmål pr kommentar og ingen spørgsmål i underkommentare 

 

Vil du have flere børn? Ja jeg vil rigtig gerne have flere børn en dag, det er ikke planen det skal ske indenfor de nærmeste 2-3 år men man skal jo aldrig sige aldrig. Men ja vil virkelig gerne have 1-3 mere end hvad jeg har nu.

Hvor ser du dig selv om 5 år? Det syntes jeg er et svært spørgsmål, for hvem ved om jeg har mødt drømme prisen bor i et hus på landet med 5 børn? – Men det kan også være jeg arbejder i Føtex og stadig bor hvor jeg bor nu. Det kan også være jeg skriver bøger og bloggen, og er under uddannelse? – Helt ærligt så ANER jeg det ikke, tager mit liv som det kommer og griber de eventyr som viser sig. 

Hvordan er dit samarbejde med Lias far? Det går op og ned ligesom mange andres x-kæreste forhold. Og jeg ønsker ikke at komme nærmere ind på hvorfor det ikke lige altid køre på skinner i mellem os.

Er du stoppet i skolen?JA det er jeg, du kan læse længere nede i et andet svar den helt præcise grund til det, men jeg er kommet i aktivering i en zoologisk have, og det er jeg virkelig super glad for.

Hvorfor svarer du ikke på de spørgsmål der stiles kritisk til dine holdninger? Det er der en god grund til, når jeg skriver blogindlæg omkring forskellige emner, skriver jeg dem ikke på grund af jeg vil state en debat, jeg skriver dem fordi folk skal kende min holdning til nogle ting, jeg kan simpelthen ikke nå at følge med i mange mange pigers hønsegård, og så har jeg valgt bare at trække mig helt, for så er det ikke nogle der bliver helt så sure.

Er du stadig i gang med projekt donor baby? NEJ! Jeg ønsker ikke børn før om 2-3-4 år men jeg vil heller ikke love det ikke sker om fx 1 år hvis det perfekte par dumper ned fra himlen, (sker jo også (ironi)) Nå men nej jeg søger ikke, har noget andet i kikkerten i stedet. 

Hvordan går din udredning? Det går super godt. Jeg har fået konstateret ADHD. Så det var lidt som jeg forventede det. Og det er grunden til jeg er stoppet på HF. efter jeg har fået ADHD, er jeg blevet mere rolig i mig selv og det hele giver på en måde mening inde i mit hovede, gik konstant og følte mig doven, dum, ugidelig, og en nasser på SU systemet, fordi jeg ikke kunne overskue en HF. men efter jeg fik ADHD udredningen klaret, fik jeg på en måde mere to i min krop til at indse det IKKE er min skyld jeg ikke kan sidde stille i et klasselokale, og derfor fik jeg mod til at sige fra og stoppe, så jeg ikke gik med kronisk ondt i maven over når jeg ikke kom.

Hvordan går det med cola- og rygestoppet? Cola forbruger går til UG. Jeg drikker stadig cola men slet slet ikke i de mængder som jeg gjorde før, og energidrik er stort set helt væk. Efter jeg tog en kold tyrker og ikke rørte det i ca 14 dage, kan jeg simpelthen ikke tåle det lort mere. drikker jeg for meget kan jeg ikke sove mere. Og mit rygestop går af LORT! Jeg vil så gerne, men har en rygrad ang det som en regnorm 🙁

Har du overvejet at takke ja til ADHD medicin? Både ja og nej, ja fordi det kunne være rart hvis det virkede på mig, men på den anden side ønsker jeg ikke at fylde min krop med en masse lort 🙂

Hvorfor søgte du penge til flyverdragter i April måned, og nægtede at tage imod de flyverdragter folk tilbød og sende. Da jeg søgte flyverdragter fik jeg hvad jeg søgte efter 🙂

Vil du ikke lave en update angående hvordan det går med kommunen? Jo den er jeg faktisk igang med at lave og den kommer nok i morgen en gang 🙂 – Og jeg er så spændt på at dele dette indlæg med jer.

Hvad er dit mål med at træne? Pt. er mit mål bare at overleve hver enkelt træning. haha Ej. Men jeg ved ikke 100% hvad mit mål er endnu, nu træner jeg bare fordi det er hyggeligt.

Kæft du må kede dig siden du laver en spørgerunde? Du må kede dig endnu mere siden du gider og spørge 🙂

Elsker du stadig Bent? JA, og jeg elsker også stadig Matias, de er fædre til mine børn så self holder jeg stadig af dem og elsker dem på et vis punkt, elsker dem ikke som man elsker sin kæreste, men jeg elsker dem som man elsker en fjern gran onkel.

Har du fortrudt du er flyttet til Gedser? Nej jeg er så sindsygt glad for at bo her i Gedser, her er ALT hvad jeg har brug for og kan virkelig mærke dybt inde i mig selv, at jeg er lykkeligere ved at bo her, flytter nok ALDRIG fra sydfalster 🙂

Hvor stor er din motivation for at fuldføre din kommende uddannelse? Den er kæmpe stor, jeg vil GENNEMFØRE den, og det er jeg også 80% sikker på jeg nok skal klare, har fået nogle værktøjer og nogle hjælpemidler nu hvor jeg har diagnosen ADHD. Så nu skal det hele nok gå.

Hvorfor først gå klokken 23 om aftenen, nu både dig og din far går hjemme hver dag? Ja jeg går så sent fordi jeg er ude fra 8-15-30 dagligt og er først hjemme med bussen kl 16.45 ca. og så er det altså hyggeligere at gå om aftenen.

Bliver du ikke træt af alle de nedladende og ynkelige kommentarer? Jo nogle gange gør jeg da 🙁 men alle de søde kommentare betyder meget mere end du negative.

Hvad vil du gerne opnå her i livet? Jeg vil gerne opnå at være mig. jeg vil gerne opnå at komme på eventyr, jeg vil gerne opnå at mine børn vokser op og bliver fornuftige mennesker.

Var du seriøs omkring din kommentar om at kontanthjælpsmodtagere i etværelses legligheder kan være ligeså gode plejefamilier, som folk med styr på bolig, økonomi og job.  Ja det var jeg faktisk 100% for mig er en god plejefamilie en som har kærlighed, tid og overskud til et barn. en som er jordnærd og med begge ben plantet på jorden. og så jeg ligeglad med om hun har en PHD i psykologi eller om hun er arbejdsløs på Kontanthjælp på 3 år. for mig er det vigtige det der er inden i og den kærlighed man kan give et barn. 

Fortryder du noglesinde du er en offentlig person? Nej faktisk ikke, syntes det sjovt og hyggeligt for det meste.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar