Ikke kategoriseret

Ørelæge med Novah og Lia – Hvordan gik det?

9. april 2018

Ja så var vi ved ørelægen i dag med Lia og Novah, og det gik 100% NÆSTEN som forventet. Jeg er egentligt ikke overrasket over udfaldet af de forskellige undersøgelser som blev lavet. Men jeg er overrasket over at det var så slemt, for det havde hverken mig eller vuggestuen regnet med.

Nå men vi tog til ørelægen, Lia havde lidt væske i ørene, men ikke noget som betyder noget, og hendes hørelse er lidt over gennemsnittet, så hun høre bare kanon godt 🙂

Og så skulle Novah jo også tjekkes, der blev lavet en masse test på ham og det viser sig at han er helt døv på venstre øre pga alt det væske som ligger derinde 🙁 Så er det jo klart drengen ikke snakker endnu, når han næsten ikke kan høre noget. Men d 23/4 Skal han have dræn i ørene, så det er virkelig dejligt det bliver gjort noget ved det, så han kan begynde ikke at have ondt i ørene mere og måske høre igen. for de kunne ikke svare mig på i dag  om det var på grund af væske eller om han virkelig var høre nedsat.. Nu må vi se hvad der sker når væsken er kommet væk om han er begyndt at kunne høre igen eller ikke.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar