Ikke kategoriseret

Novah fik DRÆN i øret

23. april 2018

I dag kom dagen hvor min lille baby skulle have dræn i ørene, læs her hvorfor – Åhh min lille stakkels babyboy. det er da aldrig nogen sinde sjovt at han skal i fuld narkose for “HVAD NU HVIS” Men jeg vil heller ikke sige jeg var røv nervøs for det var jeg ikke. det var bare noget der skulle overstået og så hjem igen. 

Dagen startede helt normalt ud som den plejede, med morgenmad og hygge,  Kl 8.50 skulle Novah faste og kl 10.50 måtte han ikke drikke mere 🙁 – Det er aldrig spor sjovt for ham at han ikke må spise eller drikke noget som helst i over to timer:/ – Nå men tiden ramte 12.50 og han skulle ind til Ørelægen, vi bliver mødt af en ældre herre som præsentere sig selv som narkose lægen 😀 – Jeg er på dette tidspunkt heller ikke spor nervøs for det. Novah lå helt ind til mig og er jeg nervøs vil Novah kunne mærke det på min vejrtrækning, og han vil derfor også blive nervøs for episoden. og få en dårligere oplevelse ud af det. 

men synes da heller ikke det er spor sjovt. Men han kommer i fuld narkose som han bare er SÅ SEJ til, han kender jo lidt måsken hjemmefra 🙂 – Novah hovede var så tæt på mit eget at jeg kunne mærke det der sovemedicin han fik, det ved at trække vejret. Øj jeg blev lidt små svimmel til sidst 😛 – Men han falder i søvn, og så bliver han lagt ned, jeg går ud i venteværelset. Istedet for at sidde og blive nervøs, vælger jeg at spille CANDY CRUSH istedet, inden jeg så mig om var han færdig og jeg kunne få ham i armene. Han sov jo bare lige så fint, 5-6 minutter efter vågnede han, og var self bange/skræmt og meget forvirret, men det gik hurtigt over – 15 min efter var vi igen ude fra ørelægen og han gik selv hen til bilen (vi fik transport) SUPER SEJE DRENG <3 

Resten af dagen havde han fuld fart på som altid og i morgen skal han i børnehave igen <3  

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar