Natascha Linea

Jim Lyngvild – HOLD KÆFT!

24. april 2018

I går hørte jeg for første gang podcastet omkring mig på Radio24Syv, hvor Ditte Okman er vært, og i panelet sidder teaterredaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, journalist på SE og HØR, Jacob Heinel Jensen, og designer, Jim Lyngvild. De skulle diskutere om mit nye navn og om min kommende bog, hvilket jo i sig selv er fair nok 🙂 – MEN samtalen drejer sig hurtigt over til at handle om tvangsfjernelsen af Lia. Her synes jeg Jim Lyngvild går LANGT over grænsen! Normalt skal der meget til før jeg bliver forarget over folks udtalelser, men her syntes jeg faktisk det blev for personligt og her syntes jeg faktisk han blev for meget.

Han starter podcastet med ikke og ane hvem pokker jeg er 🙂 Det eneste han kender til mig er, og jeg citere “Det var hende der havde en grim kjole på til Reality award, der faldt fordi hun var så fuld” Ja det var mig og min kjole er ikke grim, du har bare røv dårlig smag :p – Ej men hvorfor nedgøre min kjole? det forstår jeg så ikke lige, du er designer så fortæl mig lige hvorfor du syntes den var grim? og kom med noget konstruktivt kritik i stedet for det der barnlige pjat 🙂 – Men fair vi kan jo ikke have den samme smag i tøj.

Samtalen drejer sig jo hurtigt ind på sagen omkring Lias anbringelse, de snakker frem og tilbage og Jim fortæller at han kender nogle plejefamilier som har været mor for de her børn i 5-10 år og pludselig kommer der en eller anden kælling af en mor, og skal have barnet tilbage fordi mor går forud. JA self skal vi sku da have vores børn tilbage når vi kan finde ud af at passe dem, Ja vi skal have VORES BØRN hjem når det er der de har det bedst og det er det de høre til!

Han fortæller ligeledes at lia blev tvangsfjernede fordi jeg ikke evner “det” og så kommer Natascha Linea der falder i søvn (Her referere han til at Ditte Okman opdager mig halvsovende på wcet til reality award) Ja jeg faldt hen på et WC mens vi ventede på en taxa, Ja og hva så!? Det er dumt Ja, men det gør mig jo ikke ligefrem til en dårlig mor, det gør nærmere ham til et dårligt menneske han dømmer mig uden at kende mig!

Han mener IKKE der har været lavet en fejl omkring Lias anbringelse. – Øhh for 5 min siden kendte du mig ikke og nu kan han pludselige sidde og snakke om mine forældre evne? FLOT! – JIM Bare hold kæft tak! Seriøst han skal slet ikke udtale sig om noget når han intet kender til hverken mig eller mine børn. Kan virkelig blive så gal over sådan noget.

Jeg citere Jim “Man skal have jagttegn og tilladelser i hovede og røv for at få så meget som et jagtgevær. Mens andre kan skide så mange snottede unger ud de har lyst til. Det skulle sku være omvendt” – Du skal ikke snakke om mine børn som om de var “snottede unger” – tal pænt det klæder dig virkelig ikke og så bare hold kæft hvis du virkelig kun har grimme ting og sige om andre personer

jeg citere Jim igen “Og for 4 måneder faldt hun i søvn ude på et lokum til Reality award, pisse fed mor.” Ja jeg er en pisse fed og god mor, jeg lære mine børn at man godt kan være ung og havde det PISSE SJOVT! selvom man er blevet mor 🙂

Podcastet slutter med at Jim siger “Jeg ønsker især hende to børn det godt”

Jeg er virkelig helt nede i maven forarget over at han kan sidde og snakke SÅ grimt til og om mig. er virkelig næsten i chok! – Je syntes personligt han går LANGT LANGT over grænsen! Jeg syntes virkelig han var for meget der!

Han blev ALT for personlig imod mig som person, men også overfor mine børn! Så kære Jim! Næste gang så vil jeg råde dig til at læse op på hvem jeg er som person! Og hvis du ikke ønsker det. så HOLD DIN KÆFT LUKKET…….. Ej hvor er jeg gal!!!!!

Men derimod Ditte Okman hold kæft du søød <3

 

Hør hele podcastet her og spool ca 45 minutter ind i det 🙂 klik her og lyt

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar