Ikke kategoriseret

Jeg skal giftes med mig selv

2. april 2018

Til jer som i går læste artiklen på realityportalen, vil vide at der blev skrevet at jeg skal giftes med mig selv, fordi jeg ikke gider mænd mere. Jeg vil leve med mig selv, og jeg gider ikke rende rundt som singel mere. Mange troede selvfølgelig at dette var en Aprilsnar? 

Men var det en aprilsnar? Jeg vil så gerne giftes, prøve bare en dag i mit liv at være en rigtig prinsesse. Gå i en kæmpe hvid kjole, med diadem. Og være midtpunktet i en hel dag! – Men det bliver ikke lige nu! Jeg skal først finde manden i mit liv som jeg skal dele denne her dag med 🙂

Så JA det var en Aprilsnar!  Vi lavede denne Aprilsnar fordi jeg til tider er lidt skør og anderledes og jeg vidste, at folk ville være i tvivl om dette var sandt eller ej, og de Aprilsnarre hvor man virkelig er i tvivl er helt klart de sjoveste 🙂

SÅ APRILSNAAAAAR, og glædelig påske og forår :)<3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar