Ikke kategoriseret

Jeg fik afslag

13. april 2018

Ej hvor er det altså bare pisse, lorte og mega sur røv. Kunne havde været så fucking fedt! – Men jeg giver ikke op! Jeg prøver igen til næste år. Og i mellemtiden må jeg arbejde for at blive bedre rent skriftligt. Nå! Men jeg har lige fået afslag på talentskolen. Jeg havde søgt optagelse på deres 2 årig forfatteruddannelse, men jeg blev desværre ikke optaget. Men okay der var 45 ansøgere, 11 fik brev med de skulle til samtale hvor kun 8-9 ville blive optaget på skolen! Så chancen var virkelig minimale på at blive optaget. Men jeg havde nu håber på det. Jeg elsker at skrive, og jeg syntes det er skide sjovt.

Til næste år søger jeg ind igen, det jeg gerne vil med det er, at jeg ønsker at blive bedre rent skriftligt, jeg ønsker at blive bedre til at forklare mig, og jeg ønsker at lære generelt at skrive bedre. Når der er optagelses prøve til næste år, søger jeg 100% ind igen. Jeg vil så gerne have den uddannelse! (Inden nogle får ondt i numsen så er det en online uddannelse) – Jeg ELSKER at skrive og jeg ved at jeg resten af mit liv vil skrive og blive bedre til det hele tiden! – Hold hovedet højt og kæmp for dine drømme! og en af mine drømme er klart at få en god uddannelse og have skrivningen som hobbyarbejde!

Selvom jeg ikke er super ked af at jeg ikke kom ind på forfatterskolen, er jeg stadig super øv over det, især fordi det her er noget jeg virkelig satser på! – Min plan fremmad er at øve mig til at blive bedre, evt tage nogle forfatter kurser. Og så søge ind igen til næste år! – Og i mellemtiden skriver jeg forsat på bog nummer to 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar