Natascha Linea

Er jeg alkoholiker?

17. april 2018

Det virkelig på en måde stressende at være i Gedser, fordi folk kan ikke helt forstå jeg slet ikke drikker. De kigger bare dumt på mig og “Jamen du jo Jettes datter?” Der må jeg så forklare dem at jeg har to børn og jeg ikke drikker bare for at gøre det. Jeg drikker kun hvis der er en lejlighed og en “grund” til at drikke.

Søndag aften bliver jeg inviteret ind til en der bor tæt på mig, min far var vågen og holdt lige kort øje med ungerne, var der i MAX 30 min hvorefter jeg tog hjem igen, havde drukket 1 glas æblejuice UDEN vodka og et glas vand. Havde slet ikke lyst til at drikke, og ofte orker jeg slet ikke at drikke. Gider det simpelthen ikke.

Ja ja ja! Jeg drak mig rimelig fuld til realityaward, men der var også en anledning til at drikke. det jeg virkelig ikke orker mere, er de der byture en lørdag “bare fordi” det orker jeg ikke mere! – Nogle gange føler jeg virkelig en som på 80 :-O Haha. Ej men jeg føler mig virkelig ikke som en på kun 23.  de 5 gange de sidste 2 år jeg har været på vores lokale kro har jeg kun drukket cola, og folk glor fandme på mig som om jeg kommer fra en fremmede planet! – De kan ikke forstå jeg ikke hygger drikker en lørdag aften når jeg nu alligevel er børnefri, men helt ærligt jeg orker det ikke mere, har egentlig kun lyst til at drikke når der er en grund til det

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar