Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Stor kæmpe ros til

6. marts 2018

Hver dag (næsten) læser jeg opslag på Facebook, hvor forældre brokker sig over manglede tid til deres børn i daginstitutioner, deres forkerte prioriteringer, manglende pædagoger og institutioner hvor de næsten ikke kommer ud, forældre får ikke julegaver og fødselsdagsgaver. i de dage føler jeg mig ekstremt heldig. Jeg har virkelig fået placeret mine børn i VERDENS bedste børnehave/vuggestue. Jeg er så lykkelig over mine børn går der, og hvor godt de trives i den.

Mine børns børnehave/vuggestue Strandloppen er så godt nomeret, det er de sødeste pædagoger (Og en mandelig pædagog som ungerne er så glade for) som tager sig så godt at vores børn, vi får julegaver hvert år, de er ude hele tiden også når det er minus 8 grader og snevejr. og så det “bedste” af det hele vi får gækkebreve hvert år som bliver sendt med posten fra børnehavebørnene. Jeg er utrolig overrasket over de har tiden og lysten til det især med de post priser vi har i dag. At se Lias hovede når jeg prøver at gætte hvem der har sendt mig gækkebrevet, det er guld værd <3 

Bor man her nede i området kan jeg klart anbefale den børnehave/vuggestue den er så god, jeg ved med 100% sikkerhed at mine børn kommer til at gå i Strandloppen til den dag de ikke skal gå i børnehave mere. Vi elsker den. 

STORT KÆMPE ROS TIL PÆDAGOGERNE I STRANDLOPPEN <3

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar