Natascha Linea, Novah Noice

Skal børn med i skole?

15. marts 2018

Efter oplevelsen i dag, har jeg valgt at skrive dette indlæg. I dag skulle jeg fremlægge min synopsis/opgave for at komme videre fra E-Nives til D-Niveau. I dag og i morgen var sidste chance, da vi allerede starter op på D-Niveau på Mandag. Jeg stod her med et sygt barn  dels pga Astma men også pga en virus i kroppen. Ringede til skolen men fik af vide vi kun havde Torsdag og Fredag til at fremlægge og så var det slut! – Jeg besluttede mig for at tage Novah med i skole, da jeg INGEN mulighed havde for at få ham passet da alle jeg kender i Gedser enten selv går i skole eller har et fast arbejde. Det var da ikke 100% optimalt men det var den eneste løsning for at komme videre på D-Niveau og derved kunne få min eksamen til sommer. Og hvis jeg ikke var dukket op fik vi fortalt at reglerne er ligsom ved eksamen dukker man ikke op så får vi stoppet vores SU omgående og vi vil ikke få SU den næste måned, samtidig med vi skal betale noget SU tilbage! – Vi havde fået af vide at hvis vi havde syge børn eller selv var syge kom vi altså bare alligevel. Det gjorde INGEN ting, fremlæggelsen tog 10-15 min og så var jeg ude af døren igen! – Novah hyggede sig med de andre piger mens vi ventede på jeg skulle op. Og han har IKKE taget skade. Jeg syntes helt ærligt folk er for pivet lige på det punkt der. Nej self skal børn ikke med i skolealt for ofte men nogle dage er der bare ikke andre muligheder, og så må det altså bare være sådan. Nu sover Novah efter en lang dag! Og jeg er sikker på han ikke får varrige men af denne oplevelse! 

Novah overlede det, og jeg fik bestået E-Niveau så nu kan jeg komme til eksamen til sommer, Novah sover nu og han har det godt igen, stadig syg men render rundt og leger. I morgen har jeg fri da resten skal fremlægge s der har mig og Novah en rigtig hygge dag hjemme alene, hvor vi kan få slappet godt af inden han forhåbenligt er rask Lørdag hvor vi skal til deres første gymnastikopvisning 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar