Ikke kategoriseret

Når Lia bestemmer

29. marts 2018

I dag fik Lia lov til at bestemme hvad vi skulle bruge dagen i dag på 🙂 – Og valget faldt på at vi skulle ud og bowle 😀 – Men som hun kaldt det. “Vi skal spille kegler” – Nå men vi booker en bowlingbane fra kl 16-17 hvor vi bagefter ville tage ud og spise noget god mad 😀 <3 

Vi tager afsted og Lia GLÆDER sig helt vildt meget, hun kravler næsten på væggene af spænding, vi kommer derind får betalt og går igang med at bowle, men rimeligt hurtigt finder Lia ud af at det faktisk ikke er særlig sjovt at bowle 🙁 – Helt ærligt så syntes hun det var mega kedeligt og slet ikke særlig sjovt 😀 Haha, men så fik hun det da prøvet 😀

Novah syntes til gengæld det var super hyggeligt at bowle, og nød at få lov at kaste med de store kugler 🙂 vi tre voksne, hyggede os også. Virkelig længe siden jeg har været ude og bowle sidst, sidste gang jeg var i en bowlinghal fandt jeg ud af at jeg ventede Lia 🙂 Så efterhånden små 5 år siden.

Efter bowlingen tag vi ned på en “lokal” grillbar som ligger i Marielyst, og fik noget lækkert mad, og så hjem med os igen, inden klokken blev for mange 😀 Jeg hyggede mig virkelig meget i dag og tror jeg også min søster og far gjorde, Novah hyggede sig også meget med at spille bowling og Lia hyggede sig de først 10-15 min og så gad hun ikke mere 😀 Men så fik hun prøvet at spille bowling som hun virkelig gerne ville, så vil hun nok ikke prøve det igen 😛 

Ps. Vi så en lille kiosk som var til leje, som mig og min far overvejet at leje i en sæson bare for at prøve det, og så ligger den lige ved siden af det sted min far i sin tid havde bodegaen. (Minder). Men intet er sikkert endnu og mange ting skal undersøges inden vi overhovedet springer ud i det, men måske, måske ikke sker det. 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar