Natascha Linea

Mit nye navn OFFICIELT

12. marts 2018

Så fik jeg endelig langt om længe betalt for min navneændring i banken, nu er det hele sendt ind via mail og ifølge præsten er det hele godkendt om en lille uges tid.

HOLD NU KÆFT HVOR JEG GLÆDER MIG TIL DET ER GODKENDT 🙂

Hold nu fest hvor jeg glæder mig til at få ændret mit navn. Det er som om at efter jeg har ændret mit navn mentalt i mit hoved har jeg fået fornyet energi til at kæmpe videre i den her proces, den er proces med at komme videre og acceptere den jeg er, få et nyt liv. Jeg ved godt jeg ikke kan skyde skylden over på alle andre og det prøver jeg heller ikke på. Jeg har dummet mig og gjort mange underlige ting i mit liv, men jeg vokser med alderen og jeg lærer af mine fejl. Jeg er nu igang med at reparere de fejl jeg ønsker at råde bod på, og de fejl jeg ikke ønsker skal repareres de skal skubbes helt ud af mit liv! Jeg vil ikke længere gå og tænke over ting jeg i fortiden har gjort, jeg vil ikke længere gå at bearbejde mit liv. jeg vil nu rydde op i mit liv.

For jeg tror ikke på jeg kan ændre den person jeg er for at jeg får lagt de puzzlespil færdige fra min fortid, og på en eller anden måde er det som om jeg har fået fornyet energi efter jeg har fået skrevet min bog og ændret mit navn <3 – Det giver INGEN mening jeg ved det, og 100% har det jo intet med navnet at gøre, det hele sidder psykisk. Men jeg er en lykkeligere person i dag end jeg var for bare 14 dage side, så hurra for mit nye navn, og hurra for jeg endelig langt om længe er ved at finde ud af hvem jeg er som person og er ved at få ro i mit hoved.

Jeg ved ikke hvorfor jeg er blevet så meget gladere på det sidste, jeg ved ikke hvad det navn gør ved mig, men noget gør det, måske er det fordi jeg er ved at finde mig selv, fået tømt hovedet for alle mine dårlige minder fra fortiden, og flere og flere brikker begynder så småt at falde på plads. Jeg ved ikke om det er mit nye navns nye energier som går ind og påvirker jeg føler mig gladere, eller om jeg bare er gladere nu. Men jeg kan fortælle at jeg er ovenud tilfreds og så stolt af mit nye navn <3

Navnet Bach som jeg snakkede om jeg gerne ville have ind i mit navn har jeg ikke fået officielt, men min søn bærer det og jeg har det i hjertet <3 – Tænker på dem hver dag og selvom jeg ikke har det officielt i mit navn så har jeg det alligevel på mig inde i mit hjerte <3 Ps: Nogle som ved om man kan blive døbt på ny når man har fået ændret sit navn? kunne virkelig være prikken over det hele, at officielt overfor gud starte helt på en frisk med nyt navn, og så ville jeg da lyve hvis jeg ikke sagde at jeg ikke har noget særlig godt forhold til min gudmor, og det ville betyde ALT for mig hvis jeg kunne få hende væk så hun ikke længere havde denne store ære og være min gudmor<3

Hvorfor lige navnet princess? Ja gid jeg kunne svare på det, men ved et tilfælde så jeg det var godkendt som fornavn, og kunne ikke slippe navnet igen, det blev ved med at dukke op igen og igen. og jeg blev mere og mere sikker på at jeg da skulle have det navn! – Jeg ved godt jeg på et tidspunkt sagde til min søster man ikke kan ændre sit fornavn, og det mener jeg heller ikke jeg 100% har gjort her da jeg jo stadig hedder Natascha. men navnet Princess tiltalte mig virkelig meget, og jeg kunne slet ikke slippe det igen. og for 14 dage/3 uger siden kunne jeg ikke lade være mere, og jeg besluttede mig for at mit nye officielle fornavn skulle være Princess <3

Mit nye navn er

Princess Natascha Ellen Linea Kaup.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar