Natascha Linea

KÆMPE NEDERLAG FOR MIG

8. marts 2018

Jeg er så skide skuffet over mig selv, og føler virkelig det er et kæmpe nederlag for mig selv.

ØV NOGET LORTE MØG!

Men på den anden side ser jeg det også som noget stærkt at jeg tør at sige at det her kan jeg simpelthen ikke finde ud af, og jeg gerne vil have lidt mere tid til at lære det. I går ved jeg nede på skolen for at snakke med min studievejleder ang Engelsk B. For det er simpelthen for svært for mig, jeg kan ikke finde ud af det. jeg syntes det er så forbandet svært, og kunne godt se at med det jeg kunne nu ville jeg aldrig for et tilfredsstillende resultat til Eksamen til sommer, så jeg valgte at sige jeg havde behov for mere tid at lære det i. Så hvis jeg fortsætter HF efter sommerferien, så får jeg Engelsk på F E D Niveau det næste år,  efterfulgt af B på 1 år igen. Da jeg så kan lære Engelsk bedre og derved få en karakter jeg er tilfreds med. Jeg er nået et punkt i mit liv hvor jeg ikke gider gøre noget halvt, hvis jeg skal op til eksamen skal jeg også gå ud med en karakter som jeg er tilfreds med, og jeg ville ikke havde været tilfreds med 2X 00 i Engelsk. Men nu må vi se hvad det næste halve år bringer af eventyr. om det bliver HF eller SOSU som jeg også har meldt mig til. 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar