Natascha Linea, Novah Noice

Hvorfor har jeg Novah i “Aflastning”?

18. marts 2018

Jeg har nu hørt fra mange at jeg er en dårlig mor fordi jeg har lavet faste aftaler med han bonus mormor og at han skal på weekend ved hende hver 6 weekend. Jeg er virkelig lykkelig for den aftale, for det giver både mig rigtigt meget mere overskud, det giver Novah mulighed for at savne sin mor, og det giver ham muligheden for at være tæt knyttet til andre end mor og morfar, og så får Anja et godt forhold til sit bonus barnebarn. 

Jeg  gøre dette primært fordi at Anja så gerne vil være sammen med ham og savner ham virkelig meget, Novah elsker at være sammen med hende og han hygger sig så meget og bliver mega forkælet som et barnebarn skal forkæles af sin mormor. Og så er der jo self også fordi at jeg en gang imellem kan få MOR tid og og være mig selv.

Jeg syntes personligt det er super vigtigt for alle børn at de har tid ALENE uden mor og far, da de så lære at savne og lære at der er andre mennesker som også elsker dem, de lære så meget ved at være sammen med andre voksne mennesker. Jeg ved Novah har det så godt ved hans bonus mormor og jeg er helt tryk ved at han er ved hende, jeg ved han nyder hendes selskab lige så meget som hun nyder hans. Nu hvor Novah ikke ser sin far syntes jeg det er ekstra vigtigt at han kommer lidt ud uden mig for ellers ville han være ved mig 24/7 og så ville det jo blive meget svært for ham at undvære mig en dag, nu er han jo vand til det og han ved jeg kommer tilbage. Jeg nyder også personligt de weekender hvor jeg er børnefri, for alle forældre har behov for der bare en gang i mellem. Nogle har behov 1 gang hver 2 år og nogle har behov hver anden weekend, intet er mere rigtigt end andet, men jeg nyder og jeg kan mærke på mig selv jeg har behov for at være mig selv engang imellem og det gør mig ikke til en dårligere mor af den grund, for ungerne ved jeg elsker dem højt, også selvom de en gang i mellem skal på weekend ved fx far, bonus mormor, eller kusine maja.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar