Lia Linea, Novah Noice

Gymnastikopvisning

17. marts 2018

I dag var vi til gymnastik opvisning, og jeg er så stolt af mine børn <3 – Waaaauw Hvordan kan jeg være så heldig at jeg har fået lov til at opleve dette? Mine børn er så sød,e og så velopdragen. Jeg føler mig virkelig velsignet <3  Kl 14.30 startede det hele første hold, var de helt små, der går Lia ikke rigtigt på men er altid med da Novah går på det hold, så hun skulle selvfølgelig også optræde med dem, da de var færdige smed Lia hurtigt trøjen, og var klar med det store hold da de havde andre farvede trøjer på. De havde lavet et nummer som de skulle vise med små fætter BR paraplyer, og hold nu op hvor var de bare søde <3 – DE gjorde det alle sammen så godt. Mit hjerte smelter når jeg ser de videoer fra deres opvisning. Jeg er virkelig en heldig person, at have to så fantastiske børn som jeg kan se udvikle sig. Jeg fandt så også ud af i dag at dette åbenbart var sidste gang, så næste gang Lia skal starte op skal hun både gå på 2 gymnastikhold og håndbold, og Novah skal forsat kun gå på det ene gymnastik hold. det er hendes eget ønske at hun også gerne vil gå til håndbold. Jeg er spændt på om det er for meget for hende. Jeg håber det ikke, da det er vigtigt for mig at hun fra starten lære at være aktiv og ser dette som noget sjovt. Og det samme med Novah self, han kommer også til at gå til det store gymnastik hold og forhåbentligt også håndbold, når han bliver så gammel. så de ikke ender med at være lige så doven som deres  mor 😀 – Novah han var så dygtig da vi skulle gå indgangsmarch og udgangsmarch. Han chamerede og prøvede at være i centrum, Så cute. Men han hyggede sig og de havde en fest hele dagen. Nu sover de begge to trygt. Og efter 3 timers middagslur til mor, skal jeg også snart i seng igen. Jeg ved ikke havd der er sket efter jeg har fået Novah, men når jeg er ude blandt mange mennesker bliver jeg simpelthen så tung i hovedet og jeg bliver så træt!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar