Natascha Linea

Dreamboard – Om at holde fast i sine drømme

22. marts 2018

Jeg besluttede mig sidste år for at 2018 skulle bliver MIT år. På mange områder er 2018 også startet sindssygt godt.  Jeg udvikler mig hele tiden, får nye ideer og tanker, nye drømme og mål. Men for at det hele ikke skal stikke af, blive uoverskueligt og det hele ramle sammen. Prøver jeg noget nyt for at prøve og holde fokus på det jeg virkelig elsker. holde fokus på det jeg virkelig gerne vil, og holde fokus på mine drømme! 🙂 Når min hjerne køre på højtryk må jeg prøve et eller andet for at det hele ikke skal stikke af, Jeg må prøve at holde det hele samlet et sted og så undervejs rydde ud i mine planer, så jeg kun har får retninger at gå, og så jeg forhåbentligt gennemføre noget og får nogle succeser i mit liv. Jeg snakkede med min familiebehandler i dag, og hun var enig med mig i at denne ide her var værd at prøve. 

i April når jeg skal have købt nogle ting i Ikea bestiller jeg samtidig tre opslagstavler/Dreamboards til dette her projekt, som jeg ikke aner om vil hjælpe noget. Men nu prøver jeg og håber det kan hjælpe mig til at holde fokus, og kæmpe mig frem til målet. Planen med disse dreamboards, er at det ene skal være “personligt” og det andet skal være “Uddannelsesmæssigt” samt den tredje skal være til mine hurtige og pludselige indskydelser. Så laver jeg de to af dem for et år af gangen. I midten af Dream Boardet skal målet være, og uden om skal alle delmålene være. Den til de hurtige indskydelser skal være en lidt kaotisk en, for der kommer alle mine hurtige tanker op at hænge, og så kan jeg med tiden slette dem igen eller rykke dem over på de mere “permanente” dreamboards så drømmene kan blive til virkelighed. Jeg tænker at prøve det nogle måneder for at se om det har nogen indvirkning, positivt på mine drømme om fremtiden.

Jeg ved ikke om denne her metode vil have nogle indvirkning på mit liv og min hverdag, men jeg tænker det er da værd at prøve. 🙂 Jeg tænker at lave flere opslag omkring mit Dreamboard projekt, især når de er færdige så i kan se hvad jeg er kommet fremtil at vigtigste elementer i mit liv :)<3 – Jeg krydser fingre og håber på at jeg kan få det til at virke og det rent faktisk vil hjælpe mig i mig søgen på at få lidt ro i mit hovede 🙂

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar