Natascha Linea, Novah Noice

Dagen i går – 23+2 år

25. marts 2018

Det var så super hyggeligt i går. Det er virkelig længe siden jeg har haft sådan en god dag, i selskab med de aller bedste mennesker.  Jeg tog hjem til bedste Fredag d 23 Marts så vi var klar til at fejre Novahs og min fødselsdag d 24 Marts.

Dagen startede ud med at jeg tog bussen fra bedste mod odense, hvor mine skønne nevø og niece tog med. Vi mødtes med Maja på vejen, og tog sammen videre, Vi kom ind i Leos legeland og hyggede sammen alle sammen. Mig, Lia, Novah, Bent, Bedste, Olari, og Maja. Det var virkelig hyggeligt, men der manglede en som havde lovet at komme. Novahs far, han har hverken været med til første fødselsdag eller anden fødselsdag og har endnu ikke fået så meget som en gave. ØV ØV ØV! Havde virkelig håbet på han denne ene dag kunne tage sig sammen overfor hans søn!

Men når det så er sagt, så er det virkelig længe siden vi alle har kunne hygge sammen uden dårlig stemning.  <3

Senere tog mig og Anja på running sushi og spise, Nøøøj hvor vi åd! 😀 og lige en smut i byen, hold op hvor var der dødt i byen, nærmest ingen mennesker, intet musik og der var seriøst røv kedeligt de fleste steder!.  Vi ender til sidst på baren hvor jeg møder en gammel barndomsveninde. Lidt akavet og underligt for sidst jeg mødte hende for 5 år siden, lovede hun mig tæsk næste gang jeg mødte hende 😀 Det havde hun nok glemt! Super hyggeligt lige at fejre mig lidt. jeg lå i min seng igen da klokken 00.30. Så intet sent, intet vildt bare lidt hygge. efter en super hyggelig dag i sindsygt godt selskab <3

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar