Ikke kategoriseret

Titlen på min bog

18. februar 2018

Endelig kan jeg se lys for enden af tunnelen, og endelig kan jeg begynde at se hvordan det færdige resultat bliver. Jeg kan slet ikke være i mig selv,  af spænding, omkring hvordan det bliver at have den færdige bog mellem sine hænder. Jeg glæder mig helt ekstremt meget, til den snart og langt om længe, bliver færdig. I dag blev der noget meget færdig af bogen, alt indenholdet af bogen er 100% færdig, og godkendt. Hele manuskriptet er helt færdig, og kan jeg ikke redigerer mere i. I dag sendte jeg så bagsidetekstet derind, samt mine ideer til omsalgets design. Titlen er også færdig og dette bliver “Mælkebøttepigen” denne titel er valgt pga to ting, første ting er at min ynglings blomst er mælkebøtten, og anden grund til lige netop denne titel er at  “Mælkebøttebørn betegner børn, der er vokset op i belastende og risikofyldte miljøer og mere generelt omsorgssvigtede børn. Navnet mælkebøttebarn, som er lånt fra det norske løvetandsbarn, bygger på denne plantes evne til at vokse og blomstre under selv meget vanskelige vilkår, til at spire igennem asfalt. Det er et billede på den ukuelighed og modstandskraft,” og dette syntes jeg selv passer ret godt på mig selv som person, da jeg blomstrer og spirer stadigvæk selvom det til tider er meget vanskeligt og jeg ikke altid har været lige nemt.

Men nu vare det ikke længe, før jeg kan fortælle mere omkring hvornår min bog rammer butikkerne, det var nok “kun” nogle få måneder endnu, når denne bog rammer butikkerne så begynder arbejdet på bog nummer to. :)<3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar