Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Slik eller ballade

6. februar 2018

I dag har ungerne været til Fastelavnfest med deres gymnastikhold, og hold nu op hvor de hyggede sig begge to, Novah og Lia elskede at slå katten af tønden  🙂 det eneste lille minus var at de havde købt en “rigtig” træ tønde til ungerne fra 0 til 4 år, så de kunne ikke slå den ned og mistede til sidst næsten tålmodigheden, så de voksne måtte træde til og hjælpe med at slå den ned, Kattekongen blev en af de voksne, og der blev ikke nogle katte dronning, da ungerne simpelthen ikke gad mere til sidst 😀 – Lia vandt “årets bedste ud klædte” i hendes aldersgruppe. hun var klædt ud som Cowgirl, mens Novah var klædt ud som Bi.

Jeg oplevede i Fredericia at alle arrangementer med børnehaven og for børn rundt om i byen at de ofte fik “slikposer” men de var fyld med frugt, muslistænger og økologisk tørret frugt, ikke noget ondt om det men jeg syntes godt nok de var lidt ringe. Her i Gedser har de en helt anden forståelse for slik og søde sager, i dag til fastelavnsfesten som startede kl 16 og sluttede  17.30 fik de slik i tønden, slikpose samt slikpose til dem der vandt “kattekonge, kattedronning og bedste udklædte” så lige inden aftensmaden blev ungerne fodret godt af med MASSER af slik, og vi forældre hyggede os, samt alle ungerne fik lov til at spise deres slik. Og jeg syntes virkelig det er fedt vi er havnet et sted hvor børn godt må få slik, og man ikke er så forskrækket som man var/er i Fredericia, efter min oplevelse.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar