Ikke kategoriseret

Opdatering på statusmøde ved kommunen

16. februar 2018

Så skulle vi have vores status møde igen sammen med kommune, jeg ved ikke hvad jeg havde forventet eller hvad jeg havde håbet på, men når man igennem 4 år ikke har haft tillid til systemet forventer men jo klart det værste om hver evig eneste møde. Men når det så er sagt er jeg faktisk rigtig rigtig rigtigt godt tilfreds med det, jeg er simpelthen ovenud lykkelig for at jeg ENDELIG er nået dertil, og der endelig er nogle som tror på mig, tror på min forældre evne og som kan se mine børn er i stor positiv udvikling, og det har bekræftet mig i at jeg er en god mor for mine børn, og vi nærmer os at de snart vil til at lukke min sag. Næste statusmøde er i Juni måned.

Aftalerne for de næste 3 måneder inden næste statusmøde er at vi har 2 timers telefonsamtale hver 14 dag med den familiebehandler som har kommet ved os,  INGEN hjemmebesøg af familiebehandleren, min sagsbehandler vil kigge ned en enkelt gang inden næste statusmøde, og vi skal have et enkelt møde med børnehaven. og så må vi se når vi skal have status næste gang, om de så lukker min sag der eller om de forsat vil have den åben. men helt ærligt kan jeg ikke se nogle grund til de skal blive ved med at have den åben, nu hvor de ikke længere skal komme nogle fast i mit hjem.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar