Natascha Linea

Er jeg mønsterbryder

20. februar 2018

Jeg kan se at jeg på de sociale medier at jeg igen er blevet stort samtale emne imod hvad jeg selv ønskede, i hvert fald lige omkring dette emne! Jeg forstår virkelig ikke altid folk på de sociale medier, i bliver ved med at skrive at jeg får alt for meget medie tid og alt for meget opmærksomhed, men det er jo jeres skyld jeg får det. jeg skriver blot om mine tanker og følelser, og det er jer som holder gang i debatterne, ved at dele mine indlæg hvidt og bred rundt, på de sociale medier, men nok om det.

Det jeg vil skrive om i dag, omhandler min bog ”mælkebøttepigen” folk mener ikke jeg er en mælkebøttepige, fordi jeg endnu ikke har gennemført en uddannelse, jeg endnu ikke har fået styr på mit liv, eller haft et rigtigt arbejde endnu, dette mener JEG personligt ikke er korrekt, jeg mener stadig godt man kan været et mælkebøttebarn. Nu tænker jeg blot og fortæller hvad jeg har på hjertet, men kunne i overveje at en af grundende, til jeg måske kunne have svært, ved at gennemføre en uddannelse eller holde på at arbejde, er det stress jeg har været under siden jeg blev mor som 18 årig, de første 3 måneder efter jeg fik Lia havde jeg hende ikke hjemme og havde derfor ikke overskud til nogle som helst, hvilket jo i sig selv er meget naturligt, jeg havde lige været igennem en kæmpe tur rent følelsesmæssigt, oplevede inden for 4 dage det bedste i hele verden, nemlig at blive mor for første gang, men jeg oplvede også det værste en mor kan være ude for, at få barnet fjernet igen, men så kommer hun hjem og mine 12 måneders barsel begynder først der, da Lia så er 15 måneder gammel holder min barsel op og jeg begynder på sikkerhedsvagt uddannelsen, jeg flytter til Fredericia, pga. dårlige leglighedsforhold, og bliver nød til at stoppe på min uddannelse på grund af afstanden, jeg går i en kort periode hjemme på kontanthjælp, hvorefter jeg starter 9 klasse op, som jeg gennemføre, i forlængelse af dette starter jeg op på noget sosu kursus, som jeg går på indtil min barsel starter, jeg går hjemme i et års tid og da min barsel slutter, da den slutter bor jeg nu i guldborgsund kommune og starter direkte op på 10 klasse som jeg gennemføre efterfulgt af at jeg starter op på Hf, så helt ærligt kan jeg ikke se hvad jeg kunne havde gjort så meget anderledes lige på det her punkt som folk har så meget ondt i røven over.

Jeg mener personligt selv jeg har godt styr på mit liv, vi bor sammen i en dejlig leglighed, i en by vi er meget glade for at bo i. Og et sted jeg har planer om at bo i, mange år fremmad. Jeg er under uddannelse og søger noget fast arbejde. jeg har god succes på min blog som jeg tjener lidt “lommepenge” på, min bog bliver efter planen udgivet slut April, jeg skal efter planen starte på nogle online skriveforløb hen over sensommeren og vinteren, så jeg kan blive klar til at udgive min bog nummer to i 2019. Jeg har en dejlig kæreste som er så sød og god ved mig, og kommunen er ved at forsvinde ud af mit og ungernes liv. Jeg har et godt og fornuftigt liv som jeg selv er 100% tilfreds med, og jeg vil mene jeg har brudt nogle af de ting især min mor har gjort galt i min barndom og ungdom. Jeg mener personligt selv at jeg er mønsterbryder på mange områder. Men hvem er egentlig dommer for at dømme om man er mælkebøttebarn eller ej!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar