Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

En rigtig hygge øv dag

27. februar 2018

Dagen i dag var en rigtigt typisk mor/forældre dag. Kender i ikke det? man havde en plan i sit hoved, og børnene vil bare slet ikke det man havde tænkt sig, eller de er bare super meget på tværs den dag?

Jeg var i skole, og seriøst var ved at dø langsomt, 4 lektioners Biologi efterfulgt af 3 lektioners Kemi. Efter skolen skulle jeg kort ind til byen og aflevere noget, jeg var godt nok overrasket over hvor koldt og glat der var i dag, selvom vi kun havde fået 2-3 cm i Nykøbing, Jeg var hjemme i Gedser omkring kl 16.00 hvor jeg skulle hente mine børn fra Strandloppen. Jeg kunne ikke vente med at få dem hentet, jeg havde planlagt en rigtigt hyggelig dag, med kælkebakke, slik og varm kakao. Der lå jo et par cm sne, så det er jo bare om at nyde det, mens det er her, for hvem siger det ligger her i morgen. Jeg tog kælken med derned. Min plan var vi skulle på kælkebakken på vej hjem. Da jeg fik hentede børnene ville de meget gerne med på kælkebakken, vi tager derned med efter 10 minutters tid begynder Lia, at opføre sig mindre pænt, hun skriger og er rigtigt hysterisk, løber væk fra hvor vi er, og vil slet ikke høre efter. Hun er sur over hendes veninde S ikke kan lege mere, og når Lia kommer i det humør der, så kan man godt undgå at få nogle form for “fornuftig kontakt” før hun har fået raset ud, (Hun ligner sin mor på en prik på det punkt der, og ved mig hjalp det bare at komme hjem og op på værelse i 2 minutter. Det samme hjælper for Lia) det ender med at morfar tager med Lia hjem, da vi ikke syntes det skal gå ud over Novah at søster ikke kan opføre sig ordenligt, mig og Novah bliver tilbage og hygger, det var super hyggeligt, men hvor ville jeg havde håbet at Lia kunne havde opført sig ordenligt i dag så vi rigtigt kunne havde hygget og alle kunne havde været glade. Især fordi vi ikke hvem om sneen er her i morgen, og mor her er et kæmpe legebarn når der er sne.

Nå men vi kommer hjem og får spist aftensmad. Jeg får en snak med Lia, og alt er godt nu skulle vi hygge med slik og varm kakao alle sammen MEN! Nu er Novah blevet så træt han bare skal op i sengen her 18.30 og Lia gider ikke sidde og hygge med mig, hun kan godt sidde alene da hun er en stor pige. 

Jeg tror bare jeg fra nu af dropper alt hvad der hedder planer, og bare venter og ser hvad dagen bringer med sig 🙂 Kender i ikke selv disse dage? Hvor alt bare slet ikke går som planlagt 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar