Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Den nye ISTID er kommet

28. februar 2018

Slap da af og tag noget vintertøj på! – Her i Gedser ligger der 15-20 cm sne, trafikken går ekstremt langsom og der er flere aflysninger på offentlige transportmidler. Det er minus 8 grader men føltes som minus 10. Men slap nu af det er ikke den nye istid der er kommet, det er blot lidt sne og kulde! Tag noget varmt tøj på og smør hovedet ind i noget fed creme, og så ud og leg i sneen. NU HVOR DEN ENDELIG ER HER! 

Syntes virkelig det er sjovt at se hvor meget Danmark går i panik over 20-25 cm sne, nogle steder mindre, og nogle steder mere, men så er det jo hellere ikke værre! nede ved os har det heldigvis ikke blæst så meget i løbet af dagen først til eftermiddag, begyndte det at blæse lidt. på vej hjem med bussen, fygede det så meget at vi nogle steder ikke kunne se en meter for os, og bussen kunne slet ikke stå fast, han kørte ud i rabatten 3 gange, heldigvis havde han styr på det så vi var kun lige hurtigt ude i rabatten og så ind på vejen igen.men nøj hvor var det ubehageligt! men vi kom da hjem, uden at køre galt 😀

Vi var da og en time på kælkebakken da vi kom hjem. men tag lige en slapper, sneen er kommet og ja det er koldt, men det er ikke den nye istid og med det rigtige tøj,og tålmodighed i trafikken så går det hele jo nok alligevel. Og så fis ud med ungerne og lej i sneen. her har vi kælket, leget snebold kamp og lavet årets første snemand 🙂

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar