Natascha Linea

Børne-fri weekend

26. februar 2018

Hvorfor har forældre så fucking ondt i røven over at nogle rent faktisk nyder at være børne-fri?

JEG NYDER MINE WEEKENDER UDEN BØRN, OG DET GØR MIG IKKE TIL EN DÅRLIG MOR!

Hver 6 weekend er Novah på weekend ved hans bedste, og ved i hvad? Jeg nyder virkelig meget de weekender, hvor jeg er børne-fri, ikke fordi jeg ikke elsker mine børn, for det gør jeg. Jeg ved bare Novah har det godt ved hans bedste, og jeg ved Lia har det godt ved sin far, jeg har muligheden for at lade mine batterier op og være klar til mine børn kommer hjem igen, for selv den bedste mor har brug for børne-frie pauser en gang i mellem. Der er ikke nogle som kan holde til at være 120% mor 24/7 i flere måneder/år af gangen, jeg er da godt klar over nogle ikke behøver ligeså mange børne-frie timer/dage som andre, men alle har brug for deres måde at puste ud og lade deres batterier op.

Jeg oplever ofte folk kommentere når jeg er alene uden børn, og det er ikke søde kommentarer jeg får med på vejen, det er noget ligenden “Er du nu uden børn igen?” “Stakkels børn” “Du burde ikke havde fået børn” “Pas dine egne unger” OSV. Og jeg kunne blive ved, men jeg ved Novah nyder at være på weekend ved sin bedste, og jeg ved hans bedste nyder det mindst lige så meget som han gør, Novah lære noget af hende som jeg ikke kan lære ham, når han nu ikke ser sin biologiske mormor, syntes jeg det her er det bedste alternativ, mine børn bliver ikke skadet af at være uden mig en gang i mellem, nu er Lia ved sin far hver 2 weekend og Novah er ved sin bedste hver 6 weekend, jeg tror på at børn har rigtigt godt af at komme ud uden sine Primære omsorgspersoner og opleve verden sammen med en anden voksen som elsker dem. jeg tror på at børn vokser og udvikler sig mere på den måde, de lære at man godt kan udforske verden uden mor eller far skal være lige ved siden af, de lære at savne og glæden ved at genforenes, og de lære at man kan være tætte på andre voksne end kun mor og far. Novah ved jo godt jeg elsker ham og jeg elsker ham jo ikke mindre fordi jeg deler kærligheden til ham med hans bedste. og er villig til at give “afkald” på ham nogle weekender en gang i mellem så de også kan have alene tid sammen.

Her i weekenden var jeg sammen med min kæreste, og jeg nød virkelig min weekend alene sammen med ham jeg elsker, det var så dejligt at kun skulle tænke på sig selv, lave mad når man var sulten, gå i seng når man ville, stå op når man ikke gad at sove mere. jeg nyder virkelig mine små pusterum en gang i mellem, men jeg glæder mig så også helt ekstremt om søndagen når jeg så skal hente mine børn igen. Lige så meget jeg nyder alenetiden ligeså meget nyder jeg også at hente dem igen, når vores weekend er forbi 

 

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar