Natascha Linea

Waist Trainer

22. januar 2018

JEG OPFORDRE INGEN TIL AT BRUGE WAIST TRAINER DA DET IKKE ER EN SUND MÅDE AT FÅ EN PÆNERE TALJE PÅ

Som nogle af jer nok ved så er Waist trainer en populær måde til at få en pænere og slankere talje, men en meget usund måde at få det. har længe overvejet om jeg skulle kaste mig ud i det, for godt nok er jeg tynd men har jo INGEN talje overhovedet. Jeg har nu besluttet mig for at købe 2 forskellige slags og så se om det virker. Jeg køber den almindelige Waist trainer og så køber jeg Slimming vest. og virker de vælger jeg at købe Sweat belt også, så jeg kan få maximalt udnytte af min træning i fitnesscentret. Og så må jeg se efter nogle uger hvordan min talje ser ud og om det overhovedet virker 🙂 – Er så spændt på at få det hjem med posten, så jeg kan gå igang med projektet! Jeg er ikke i tvivl om at man får den flotteste krops figur når man har dem på, men spørgsmålet er jo om det holder når man tager det af igen. 

Jeg tænker jeg vil lave 6 opslag omkring mit waist trainer projekt, et for hver uge jeg bruger den, inden jeg skal holde pause, og så håber jeg jo selvfølgelig jeg har fået den flotteste talje. for må indrømme jeg er lidt betaget af det der look, stor numse, store bryster og lille talje 🙂 Og ja ved da godt jeg hverken har en stor numse eller store bryster, men brysterne er jeg igang med at spare sammen til 🙂

Jeg har købt min waist trainer på www.weightworld.dk til en værdi af hhv 299,- og 349,-

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar