Natascha Linea

Status møde med kommunen

31. januar 2018

Som i ved så har vi cirka hver 3-6 måned status møde med kommune, og det skal vi så have igen her d 16-2-18 og jeg GLÆDER mig helt ekstremt til at se hvad de har fundet ud af skal ske i fremtiden. Jeg håber selvfølgelig på at hun lukker sagen nu det er klart. Men mere realistisk så ville jeg bare blive glad for at de skar ned i besøgende. Og det tror jeg 100% på er realistisk, da jeg udelukkende får ros fra de familie-behandlere som kommer ved mig , og jeg jo lige har fået en ny psykologtest som fortæller at jeg er en god mor, som rent faktisk slet ikke behøver familiebehandlerene i mit hjem mere. Så jeg satser stærkt på at der bliver skåret ned på besøgende fra kommunens side. For det er jo også spild af kommunens skattekroner at de skal blive ved med at betale til mig, når der reelt ikke er et behov for det længere….. Og jer der bliver ved med at sende de der chikaneunderretninger STOP DET min sagsbehandler har heldigvis gennemskuet jer, men er det ikke fuldstændig hul i hovedet at når i sender en chikaneunderretning på mig så skal du og jeg betale for at hun skal “læse den igennem, ringe mig op og parts høre mig i den, samt skrive det ind i sagen” det er måske 2 timers arbejde, jeg mener det er fuldstændig snot hamrende dumt at kommunen skal blive ved med at bruge arbejdskraft på folk som kun vil mig det ondt og som udelukkende prøver at chikanere mig. Og hvis i virkelig var bekymret for mine børn så vis dit navn på underretningen og lad vær og lav den anonym! 

Men jeg glæder mig i hvert fald enormt meget til mødet her i næste måned så vi kan få lagt en fremtidig plan for hvordan og hvorledes det skal være de næste par måneder 🙂  

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar