Ikke kategoriseret

Skal Diva sælges?

19. januar 2018

Som nogle af jer ved anskaffede jeg mig sidste år en  dejlig Hund ved navn Diva hun var af rasen Papillion(ved ikke om det er staves korrekt). hun var en lille hvalp dengang, (født 1 April) og hold nu kæft hvor var hun sød dengang, sød og bitte lille. – Som i ved så er hvalpe til tider ret “svære” hyperaktiv og får deres flip 😀 at have en hvalp, hun skal opdrages, gøres renlig, osv og jeg må indrømme jeg flere gange var ved at blive bims af hende 😀 HAHA, Men når jeg så Lia og Diva ligge og sove sammen eller Novah og Diva kramme og kyse, var det alt det hele værd, de børn og den hund har allerede nu knyttede ret tætte bånd og Lia elsker simpelthen den lille hund overalt på jorden, så hende går vi ABSOLUT ikke af med det næste lange stykke tid.! Hvis hun nogensinde skal videre. Jeg ved der har gået nogle rygter med at jeg ikke har hende mere og at hun skal sælges, og det vil jeg bare sige det passer IKKE! – Jeg har ikke lyst til at sælge min lille hund Diva for hun er bare blevet så stor en del af familien nu, at det ville være helt mærkeligt hvis hun pludselig var væk <3 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar