Ikke kategoriseret

Reality Vs Mor

6. januar 2018

Jeg har længe gået og  overvejet om jeg skulle skrive dette indlæg, men som i ved er jeg jo 100% mig sig så jeg besluttede efter lidt tid at skrive det., og så måtte i reagere som i nu gjorde, for jeg tror ikke på jeg er den eneste med disse tanker.

Jeg syntes til tider der er pisse svært at være mor, ikke selve rollen som mor den befinder jeg mig så godt i men mere tankerne og mine lyster ved siden af det at være mor. Jeg elsker mine børn over alt og ville aldrig bytte dem ud for noget i verden, men jeg ville ønske at vores verden var mere åbne overfor folk som mig, som gerne ville have det bedste af begge verdener, for jeg føler lidt at når man er blevet mor er man !voksen! og så er der ikke plads til det “Natascha” ønsker.  Jeg elsker at gå i byen og jeg elsker at fyre den af, fx har jeg aldrig prøvet at tage til Sunny Beach eller Roskilde festival osv, og mange mener at det er prisen for at man er blevet mor i en ung alder, men hvorfor har jeg ikke lov til at opleve det fordi jeg har valgt at blive mor tidligt, mine børn ville da elske at komme på ferie 1 uge ved deres Bonus mor, far eller anden familiemedlem.

Siden jeg var helt lille har jeg drømt om at blive ung mor, men samtidig har jeg drømt om at blive kendt i reality verdenen. jeg havde en lyserød drøm dengang om at jeg sagtens godt kunne blive begge dele. Men det “må” man ikke! og hvorfor ikke det? – Jeg ville helt ærligt ønske at der var plads til begge dele i Danmark, at der var plads til at man både kunne være mor men samtidig være reality deltager fx i Single liv, Paradise hotel eller andre programmer. Men når man er mor, må man bare ikke være reality deltager mere i diverse programmer. og det undre mig meget! Selvfølgelig er der enkelte mødre som stadig er med i diverse programmer, men hovedparten af folk er jo unge mennesker som bare drikker og er unge som de jo skal være, men forældre har jo også et behov for at være ung bare en gang i mellem. så hvorfor kan sådan en som mig der gerne vil, have det bedste af begge verdener? Selvfølgelig kan jeg bare melde mig til diverse programmer og jeg melder mig da også til noget, når der er noget der vækker min interesse. Jeg undre mig bare over at det er mere “forkert” af en mor end en der ikke er mor. for man er da en ligeså god mor om man tager i byen en gang i mellem eller man ikke gør.! – Syntes Danmark er blevet et røv kedeligt land lige på det punkt, for selvfølgelig er ens liv ikke gået i stå fordi man får børn, og selvfølgelig skal man også tænke på hvad Natascha gerne vil, når man er mor er man 100% mor men når børnene er passet ude er man 100% sig selv

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar