Natascha Linea

Navneændring – Dilemma?

15. januar 2018

År 2018 er skudt i gang, og et af mine personlige mål i år er at begynde af få flere positive vibrationer og energier ind i mit liv, skubbe alle de dårlige ting væk og ud af mit hoved, blive den bedste udgave af mig selv og finde ud af hvad jeg har brug for hjælp til, og hvad jeg er rigtig god til, i år skal være mit år og jeg vil arbejde hårdt på at det lykkedes. Mine mål er at begynde at glemme fortiden og se fremmad, tilgive gamle skader, og få helet betændte sår, arbejde med mig selv og begynde at bearbejde nogle af de dårlige minder jeg har fra fortiden. Jeg vil se fremmad og jeg vil kæmpe for at 2018 bliver et af de bedste år på selvudviklings processen

Men når det er sagt begyndte jeg for flere måneder siden at læse omkring numerologi, og jeg syntes det virker super spændende, mange af de ting jeg kan læse mig til kan jeg tydeligt nikke genkendende til, jeg ved ikke helt om jeg skal tro på det, eller om det bare er en dårlig undskyldning for at de kan tjene penge? – Noget i mig taler for at prøve det, for at prøve og se om det kan ændre noget i mit liv, men noget andet i mig siger også jeg skal lade være, for det vil ikke hjælpe noget alligevel. For det andet har jeg aldrig været særlig vild med navnet Natascha. Stod det 100% til mig selv ville jeg nok til sidst komme til den beslutning og ændre det for at håbe på der kunne komme nye friske energier ind i mit liv, men på den anden side vil jeg ikke ændre det fordi min far har valgt lige netop det navn til mig, og jeg ønsker ikke at fjerne noget fra mit liv som har betydet noget for ham.

Jeg er meget i tvivl omkring lige netop det her emne, men en dag finder jeg nok ud af hvad der er det rigtige at gøre :)<3

Jeg har fået kontakt til en som arbejder med numerologi og som har en hel del erfaring inden for det område, hun har eget firma og noget i mig brænder for at prøve det af, bare for at se om det kan ændre noget i mit liv, men for pokker hvor er jeg i tvivl omkring det! – Men en dag om 1 uge 1 måned eller 1 år finder jeg den rigtige løsning for mig. jeg skal nok finde ud af hvad der er det rigtige at gøre

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar