Ikke kategoriseret

Kan jeg bedst lide Lia?

20. januar 2018

på mange af mine billeder som jeg slår op på min Instagram og opslag på min syntes godt om side samt min egen private Facebook går især en kommentar igen mange gange “jeg kan bedst lide Lia” eller det er i hvert fald hvad folk mener og tror, og helt ærligt forstår jeg ikke helt hvorfor? Lia er nu i en alder hvor hun er sjov og gør utrolig mange sjove og skøre ting som jeg har lyst til at dele med jer, Novah er mere rolig og afslappede og derfor tænker jeg ikke på samme måde over at ligge billeder af ham ud på de sociale medier, da jeg tænker det ikke vil interessere mine følgere at se et barn sidde og slappe af i sofaen, eller hvad han nu kan finde på at lave. Jeg elsker begge mine børn lige højt, og ville ikke foretrække nogle frem for den anden, elsker dem begge LIGE HØJT! og helt ærligt bliver jeg en smule ked af at folk tror jeg elsker Lia mere end jeg elsker Novah! – For der er absolut ikke sandheden, og heldigvis ved Lia godt jeg elsker hende, og Novah ved præcis det samme <3 

Jeg har et specielt forhold til Lia på grund af den start vi fik sammen, vi havde ikke hinanden de første 3 måneder af hendes liv og det gjorde at vi har knyttet et bånd sammen, som jeg ikke kan få til Novah, men det betyder jo ikke jeg elsker Novah mindre end jeg elsker Lia, men derimod har jeg et unikt forhold til Novah på grund af jeg har haft ham fra fødsel af, vi har haft hinanden hele tiden og det har jo også skabt et stærkt bånd mellem mor og søn, bare ikke det samme bånd som til Lia, så man kan ikke sige jeg elsker Lia højere end jeg elsker Novah man kan sige jeg har to børn som har fået to vidt forskellige starte på livet og jeg derfor har jeg to stærke men forskellige bånd til dem! og jeg elsker dem begge som en mor skal elske sine børn <3

Lia Linea Flink Kaup Andreasen & Novah Noice Bassam Christian Bach Kaup

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar