Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Jeg har fået en underretning

3. januar 2018

Ja det måtte jo ske. jeg er IGEN fået en underetning, kan i forhelvede ikke godt lade være med at gøre jer slev til grin? – Det er jo så pokkers useriøst at i gang på gang underretter mig! Men hold nu kæft mig og min sagsbehandler fik os en virkelig godt grin,, så ak for det “Anonyme anmelder” det er simpelthen for dumt at folk tror de kommer langt med denne her slags underetninger 😀 – Jeg har længe ikke grinede så meget som jeg har gjort i dag. Heldigvis tog min sagsbehandler det pænt og sagde hun overhovedet ikke var bekymret for denne her slags underretninger! Hvilket jeg personligt er meget glad for! Folk er tåbelige og aldeles dumme i hovedet hvis de tror kommune folk tager det her seriøst! For det første ved de ikke hvor gammel min datter er, for det andet kan de ikke stave mit navn korrekt, for det tredje hedder Bent ikke flink til efternavn og for det fjerde STOP DIG SELV!

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar