Ikke kategoriseret

Hvordan går det med skolen?

18. januar 2018

Jeg ville ønske jeg kunne sige jeg var så glad for at gå på HF, jeg ville ønske jeg kunne fortælle jer at det bare gik super perfekt, for jeg ønsker virkelig at gå der jeg ønsker virkelig at dette her skulle lykkedes, men som det er lige nu er det sværere sagt end gjort. For sandheden er netop en hel anden, jeg er sygemeldt fra skolen lige i øjeblikket, da jeg begyndte at sove helt vildt meget, og jeg begyndte at få mindre overskud, jeg kunne ikke falde i søvn om natten, jeg lå og tænkte og kunne slet ikke koncentrere mig omkring skole ting, kunne knap samle tankerne hvis jeg skulle læse end længere tekst. Jeg bruge alt min energi på ungerne og når de ikke var hjemme eller når de sov, var jeg fuldstændig død og havde absolut intet overskud tilbage. Jeg indså hurtigt at jeg måtte finde ud af hvorfor jeg lige pludselig havde fået det sådan, det var næsten kommet fra den ene dag til den anden. 

Jeg har self været ved lægen osv. og vi er i gang med et videre forløb for at få mig i skole igen, men lige nu går jeg hjemme! – Jeg tror på at grunden til “filmen knækkede” denne her gang, jeg har holdt paraderne oppe og kæmpet for at bevise jeg var en god nok mor, den kamp har varet i omkring 4 år. og lige pludselig fik jeg af vide at jeg var en god mor, at mine børn havde det godt, og jeg for første gang i 4 år kunne sænke paraderne og slappe helt 100% af.  Og jeg tror at nu hvor jeg havde den tro og viden på at jeg faktisk var god nok, det gjorde nok at jeg nu kunne få lov at slippe det stress og angst jeg har levet med i 4 år og  selvfølgelig får man en mindre eller større reaktion på grund af det. 

Jeg er ikke flov over jeg er sygemeldt, det viser bare jeg er et helt almindeligt menneske men jeg er pisse irriteret på mig selv at gamle ting får lov til at fylde så meget i mit “nye liv” også derfor jeg har besluttet mig for at starte til at form for Psykolog eller Hypnoterapi, jeg er meget i tvivl hvilken form for behandling jeg skal vælge, Jeg regner med jeg starter op her i løbet af Februar eller Marts 🙂 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar