Ikke kategoriseret

hvad vil jeg nå inden 2018 er slut?

19. januar 2018

2018 blev skudt i gang med et brag af en fest og de sidste 19 dage har jeg tænkt, “Hvad vil jeg gerne nå i år?” “Hvad vil jeg gerne opnå i år?” Som i nok ved er jeg virkelig dårlig til at følge planer , planlægger og i det hele taget forudse hvad jeg låner og 3-6 eller 9 måneder da jeg lader min spontanitet styre meget omkring mig og min frihed, inden nogle speltmor går amok over at børn behøver stabilitet bla bla bla. Så har mine børn stabilitet da jeg bliver boende her sammen med mine børn, men jeg har altid været meget impulsiv ang venskaber, studie, job og hvad der ellers kommer af muligheder til mig. Men nogle ting vil jeg dog gerne prøve at opnå, det er nogle ting jeg virkelig drømmer om(nogle af dem) og nogle ting som bliver nød til at blive opnået for at jeg kan få din ting jeg drømmer om, nogle af tingene er allerede nu planlagt til at ske, hvor andre skal jeg kæmpe lidt for kommer til at ske. – Jeg glæder mig i hvert fald til 2018 og alle dens nye og spændende eventyr, og de mange nye muligheder der venter på mig. – Og så må tiden vise hvad der sker og hvilke eventyr jeg vælger at springe ud i, “Intet er så skidt det ikke er godt for noget andet”

  • Få udgivet min bog (Sker i foråret/start sommer 2018)
  •  Lav mere TV (Ikke de unge mødre)
  •  Finde 100% ud af hvad jeg vil arbejdsmæssigt med mit liv 
  •  Starte til Psykolog/Hypnoterapi
  •  Få et weekend/deltids job 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar