Ikke kategoriseret

Har jeg en SUGARDADDY?

17. januar 2018

Jeg har set alle programmerne med Gina Jaqueline, (En sugar daters fortælling) og jeg må indrømme jeg er utrolig imponeret over at hun tør at stå frem med sin historie, det er der ikke mange der gør. Som nogle af jer ved var vi sammen til Reality Award og her fik vi snakket om dette emne, efter vores lille snak fik jeg lyst til at lave dette indlæg, jeg fik lyst til at dele min historie 🙂

For mange år siden efterhånden, inden jeg fik Novah og Lia, tror jeg har været omkring de 15-16 år prøvede jeg det faktisk af, jeg var nysgerrig og havde lyst til at udforske det lidt, så jeg fik kontakt til en ældre gift mand som faktisk var super sød mod mig, vi mødtes 1 eller 2 gange, men jeg kunne slet ikke få mig selv til at mødes med ham mere efter de gange, havde det så skidt med at jeg var 3hjul i et ægteskab, og jeg havde det ikke godt med at jeg var ved at smadre et ægteskab, når jeg var hjemme ved ham kunne jeg se alle deres bryllupsbilleder på væggene! – Ej puha det var virkelig over min grænse!  så stoppede det “sugerdaddy forhold” ligesom der. Jeg ser det ikke som en dum beslutning, jeg ser det som en ting jeg fik afprøvet for at finde mine egne grænser, og udforske mig selv og mine lyster og holdninger til forskellige ting! – Efter mig og ham, havde jeg ikke lyst til at udforske dette mere. Da jeg ikke følte at det var noget for mig, men jeg fik det prøvet af og stoppede det igen efter 2-3 måneder! – Ja måske var det dumt, men det er nu engang sådan jeg altid har været, sprunget ud i ting jeg har syntes lød spændende, enten var det noget jeg syntes var sjovt eller så stoppede jeg det bare igen 

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar