Gæsteblogger, Natascha Linea

Er plastik fantastisk?

22. januar 2018

Jeg har været så heldig at jeg har fået lov til at stille Kathe nogle spørgsmål, noget jeg selv går og overvejer og som jeg har overvejet siden jeg var en 16-17 år. For det er ingen hemmelighed at jeg er en meget petit person som absolut INGEN former har, og vakler meget imellem om jeg bare skal acceptere det og lære at elske min krop som den er, eller om jeg bare skulle springe ud i det og få den krop jeg altid godt har kunne tænke mig.

Kathe er 48 år gammel, hun begyndte sit nye eventyr indenfor plastikkirurgiens verden, da hun som 39 årig lagde sig under kniven for første gang. Det var ikke nogle hurtigt indskydelse da hun lagde sig under kirurgens knive, hun har altid drømt om at få brystimplantater. Men det er ikke det eneste hun igennem de seneste 9 år har fået lavet ved sin krop, hun har blandt andet gennemgået Hoftesnit, senere et T-snit på maven, bagefter et omvendt T-snit og hun er ikke færdig endnu hun drømmer om ansigts-løft af underansigtet. Det har ikke været helt billigt cirka 110.00 kr. har hun brugt på kroppen, men er det pengene værd? Kathe mener at der helt sikkert er alle pengene værd, det er jo et spørgsmål om at beslutte sig for hvad man vil, jeg har arbejdet sindsygt meget og lagt alt til side.

Men hvorfor er der så mange som ligger sig under kniven i 2018, mig og Kathe er meget enige i hvorfor vi tror at flere og flere får lavet kosmetiske operationer, det er så nemt i dag at rette op på noget men lige syntes er lidt træls, og så er det ikke så dyrt at næsten alle i dagens Danmark har muligheden for det ved lidt opsparing, jeg syntes personligt det er lidt ambivalent, for på den ene side er vi alle smukke på hver vores måde, men på den anden side kan jeg godt følge folk i man bare skal have det lavet hvis man er ked af det, det er jo lidt det samme jeg kæmper med, alle siger jeg har en super flok og sexede krop, men jeg er bare ikke helt 100% tilfreds med den selv, og jeg er så jaloux på alle mine veninder fordi de har de kvindelige former som jeg ikke slev har. Kathe er heller ikke i tvivl omkring om hendes egne børn måtte få lov til at få skønheds operationer, selvfølgelig kan hun ikke bestemme over dem, men det betyder alligevel noget når omgangskredsen godt kan forstå hvorfor man får det lavet”JA helt sikkert” er hendes svar når jeg spørger hende omkring om hendes børn må få det lavet når de bliver gamle nok, og hvis de selvfølgelig havde lyst til det.

Hvis jeg ikke skulle tænke på det økonomiske i det og kun tænke på hvad jeg kunne tænke mig af plastik operationer så ønsker jeg mig faktisk en hel del,  jeg tror det ender med jeg kun får lavet mine bryster og så er det det. men inderst inde ville jeg nok gerne have lavet mere, jeg syntes bare det er dyrt og jeg frygter at jeg alligevel aldrig bliver 100% tilfreds med min krop, så hvorfor overhovedet gå igang med at gøre sig selv perfekt, når det nok aldrig kan lade sig gøre!? – Jeg har regnet ud med de ting jeg er utilfredse med nu ville det komme til at koste 233,700 kr. og så er jeg ikke engang sikker på at jeg er helt tilfreds med mig selv efterfølgende, jeg er ikke i tvivl omkring at jeg helt sikkert ville føle mig langt mere kvindelig end jeg gør nu. Vandt jeg i morgen 1 million i lotto ville jeg uden at blinke få tid til den første operation med det samme. Men tror i at man en dag kan blive 110% tilfreds med sig selv? eller vil der altid komme noget mere man er utilfreds med?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar