Ikke kategoriseret

Er Novah blevet renlig?

21. januar 2018

Novah Noice er snart to år, her i marts er han to (Stop da lige tiden tak, føler det var igår jeg fødte ham) tankerne omkring potte træning begynder jo snart at blive aktuelt, kan slet ikke komme mig over at han allerede er så stor, jeg syntes jo stadig han er min lille bitte baby, han skal jo blive renlig før eller siden, så jeg begynder at tænke tilbage hvordan jeg greb situationen an med Lia, jeg ved godt de er to forskellige personer med to forskellige personligheder, men man kan jo godt få ideer fra hvordan jeg gjorde med Lia. Men jeg må sige jeg er dybt overrasket over Novah, virkelig positivt overrasket, for de sidste 14 dages tid har Novah vist stor interesse for sin ble og for toilettet. Jeg syntes det er super dejligt han allerede nu begynder at vide at der kommer noget ud i bleen som ikke er super behageligt at rende rundt med.

Han kommer hen til mig og siger “Ad ad” når han gerne vil skiftes og det er ikke altid der er særlig meget i bleen, og i går viste han interesse for Wcet, som han så mange gange før har gjort, men jeg besluttede mig for at jeg igen ville prøve at sætte ham på wcet, for lige for at se hvad der skete og han tisse for første gang på wcet. virkelig jeg er så pavestolt over ham, min søn er ved at være en stor dreng, det er lige gået op for mig jeg ikke har en lille baby mere, jeg har to store børn. Lia hun er 100% renlig og har været det i et godt stykke tid efterhånden og Novah er godt på vej til også at blive renlig. Og som Lia sagde igår “Ej hvor du dygtig Novah, nu vokser ham stor ligesom mig”

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar