Ikke kategoriseret

Tilbage i de unge mødre

20. december 2017

Jeg er begyndt den sidste måneds tid at tænke, tænke om jeg måske skulle være med i De unge mødre igen. for det var nu meget hyggeligt at deltage i programmet, jeg hyggede mig med det og det gjorde ungerne også, snakkede med en af mine veninder som er blevet kontaktet af tv holdet og som måske gerne vil være med, det kunne jo være sjovt at være med i det samme program?

jeg fortryder nogle gange jeg er stoppet i programmet, for det var nogle sjove dage, sjove oplevelser  og vi fik nogle sjove fede for livet, mine børn har jo fået optaget meget af deres liv de første hhv 1 og 3 år.  Men jeg har det også bare sådan, at jeg har været med siden 2013, 4 år i det samme program må ligesom være nok! man skal også stoppe mens leget er god – Nu er det eventyr lukket og slukket og nye eventyr venter rundt om hjørnet. mine er døre er da åben for mere tv i fremtiden, jeg er åben for nye sjove ideer og eventyr, jeg må jo lukke en dør før en ny kan åbnes. og mine døre er helt 100% lukket for fuld deltager i de unge mødre! Laver de på et tidspunkt et gensynsafsnit igen er jeg da ikke afvisende men som almindelig deltager er jeg helt afvisende, jeg har ikke lyst til at deltage mere- Jeg har været glad for de sæsoner jeg har været med, jeg har være glad for de oplevelser jeg har fået. og jeg ville så gerne have forsat i tv programmet. men af personlige årsager valgte jeg af trække stikket rimelig hurtigt da jeg ikke kunne acceptere en af de andre deltagere 🙂 – Kunne ikke acceptere redaktionens holdninger og så kan man og man skal ikke samarbejde! – Og nu er jeg jo allerede i gang med mit nye projekt omkring at skrive min bog(bøger) jeg ved ikke om det bliver en succes eller en fiasko, men man vinder aldrig noget hvis man ikke kaster sig ud i projekter og tager nogle chancer en gang i mellem.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar