Ikke kategoriseret

Langdistance forhold?

18. december 2017

Som i ved har jeg fået en kæreste, og han bor “desværre” langt væk. Så vi køre et langdistance forhold. For mange ville det nok være en belastning og en kæmpe “byrde” for deres forhold. men for os fungere det indtilvidere faktisk super godt. Jeg har personligt ikke tid til at have en kæreste som jeg også skulle huske og besøge, midt i min hverdag med børnene, skolen, min bog samt min blog. Jeg ville simpelthen ikke vide hvornår jeg i min uge skulle have tiden til at besøge mi kæreste, og jeg ved X har det ligeså danne. han har også sit arbejde, sine børn og sin familie så han har heller ikke tid til en hverdags kæreste. så for os fungere det faktisk super med en kæreste på et langdistanceforhold, i hvert fald som tingene er lige nu.  Jeg ved da godt at på længere sigt er det slet ikke optimalt at vi bor så langt fra hinanden, men til den tid må vi finde en løsning som vi begge kan være tilfredse med! 🙂 – Som i ved vil jeg ikke planlægge en masse ud i fremtiden, jeg vil hellere nyde nuet og være lykkelig sammen med mine børn og en mand jeg elsker og som jeg sagtens kunne se mig sammen med i lang tid, for han gør mig virkelig virkelig lykkelig <3.

Når jeg tænker over fremtiden som jeg selvfølgelig gør, ser jeg kun et lille dilemma, jeg er så glad for at bo i Gedser og er virkelig faldet super godt til her, han er virkelig glad for at på i jylland for hele hans familie og netværk er, så jeg ved ikke hvordan eller hvorledes vi skal kunne mødes på halvejen. – Måske jeg en dag er klar til at flytte herfra, eller måske han falder for Gedser og ser det jeg også ser, eller måske skal vi bare køre Langdistanceforhold for altid? Jeg ved det ikke, jeg ved kun jeg er lykkelig sammen med ham og lige nu er jeg lykkelig for det liv jeg har og lige nu er jeg lykkelig sammen med en mand jeg ser 1-2 gange om måneden <3 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar