Lia Linea, Natascha Linea, Novah Noice

Julegaverne 2017

27. december 2017

Nu har det været jul og man er efterhånden igennem alt det der juleræs. Jeg ville lige lave et indlæg omkring hvor heldige vi har været i år, og hvilke fantastiske gaver vi har fået. Syntes virkelig både ungerne og jeg selv har fået utrolig gode gaver i år, vi er meget glade for dem alle sammen. – Jeg har besluttet mig for allerede i Januar at begynde at kigge på julegaver til næste år, for jeg kan jo lige så godt begynde at købe dem nu, for så bliver det ikke så stramt op til jul. og allerede nu har jeg faktisk fundet de fleste af de gaver de skal have til jul 2018 :-O Haha.

 

Natascha – Bage vægt – Jesus og Josephine – Pyrus alle tiders julemand  – Trænings  sæt – Jakke – Salt og peber bøtter – Halskæde – Madam blå 

Novah – Mange Biler – Traktor – Lastbiler – Toot toot  parkeringshus – Toot Toot ekstra banedele – Toot Toot biler  – Lego duplo – Ambulance biler – Brandstation – Tankstation –

Lia – Armbåndsur – Modellervoks – Skateboard – Arm/knæ beskytter – Frisør hest – Frisør sæt- Doktor sæt –  Perler – Heste – Legemad – Sylvania families hus – Glow pad – Spilledåse – Jakke – Elsa dukke – Køkkenting – 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar