Natascha Linea

Hvordan gik det med min samfundsfag eksamen?

19. december 2017

Som nogle af jer ved er jeg jo igang med at tage en 3årig Hf og når man er igang med sådan en uddannelse så høre der jo nogle eksamener med (I drømmene gjorde der ikke :D) Jeg var i sidste uge oppe i Design eksamen hvor jeg gik ud med et 4 tal. Hvilket jeg var ret godt tilfreds med 🙂 – Nå men tilbage til min Samfundsfags eksamen, jeg kunne komme op i fire forskellige emner “Dansk Politik – Økonomi – Integration og Familieliv i det senmoderne samfund” Jeg ville allerhelst op i Familieliv. Og self er jeg så skide uheldig at trække familieliv hvor jeg får det  spørgsmål af dem alle jeg bare ikke ville have! Kender i det? – Jeg skulle redegøre for en eller anden tekst, og så skulle jeg komme med fordele og ulemper omkring det frie valg i det senmoderne samfund, det jo et kæmpe spørgsmål, og min karreaktere viser også at det gik da! – Jeg bestod da! Men det kunne havde gået MEGET bedre! Det var alle de der fine ord osv jeg slet ikke kunne huske! men jeg fik som i nok har regnet ud 02. Og ved i hvad? Jeg er faktisk super godt tilfreds. jeg kunne ikke havde gjort det bedre jeg brugte hele timen og jeg læste så godt op jeg kunne, og så kunne jeg altså ikke havde gjort det bedre! Min drøm med min Hf er pr bare at bestå min Hf og få den hue på og så må jeg se om 2 år hvad det er jeg kan bruge den til. 🙂 – Nu kan jeg endelig gå på juleferie med god samvittighed!

Næste eksamener er heldigvis ført til sommer, så jeg har lige et halvt års tid endnu til at forberede mig. men man kan kun gøre sit bedste og så kan man ikke gøre mere 🙂

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar