Natascha Linea

Hvordan gik det med Design eksamen

14. december 2017

I går d 13 December skulle jeg til eksamen, og hold nu op hvor var jeg nervøs.  følte ikke jeg havde lært en skid og følte virkelig jeg var på bar bund, og helt ærligt ville jeg bare gerne bestå! havde ikke nået mål med at minimum då 4-7-10 for hvad skulle jeg bruge det til? jeg skal jo ikke uddanne mig til designer.

Nå men inden jeg kunne gå op til Design skulle jeg have lavet 3 eksamens opgaver, Digital identitet hvor jeg skulle designe en firmaprofil. Produkt design hvor jeg valgte at designe et tøjstativ, og et uderum hvor jeg skulle designe en park eller andet udendørs. – Blev færdige med opgaverne dagen inden jeg skulle op og så måtte det ligesom briste eller bære!

Jeg gik ind til eksamen efter næsten at komme for sent fordi jeg var det forkerte sted (Så typisk mig) men jeg trak et spørgsmål og Designprocessen! – Fedt! Efter en times forberedelse gik jeg ind og snakkede om det jeg nu havde at sige om mine projekter og om spørgsmålet,  jeg følte virkelig at det gik så dårligt, og jeg var sikker på jeg kun ville få 00 eller 02.  – Efter 2 minutters snak kommer de ud og henter mig, og hun begynder at fortælle om alle mine fejl, hvad jeg manglede at få med, og der var jeg endnu mere sikker på jeg helt klart ville dumpe! – Men jeg fik 4. jeg er egentlig ret godt tilfreds med mit 4 tal.  når man tænker over at dette fag kun var et “fylde” fag og at det absolut intet sagde mig.

Nu mangler jeg kun min samfundsfags eksamen d 19 December og det håber jeg virkelig jeg kan få 4 🙂 <3

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar