Ikke kategoriseret

December – Juledekorationer

4. december 2017

Fik du ikke læst første blogindlæg i December måned kan du læse det —> her

I dag efter jeg fik hentet børnene fra vuggestue og børnehave, skulle vi rigtigt julehygge.

Lia hyggede sig gevaldigt, og Novah tøffede bare rundt i stuen imens. Ikke fordi han ikke måtte være med, men han havde ikke lyst til at deltage og så var han måske lidt for lille til rigtigt at forstå hvad det drejede sig om. Vi skulle lave jule dekorationer (Bedre sent end aldrig) – Vi da kun 1 søndag og 4 dage bagud :-O <3 Det skal vi nok nå at få indhentet – Hellere være bagud end at være foran.

Lia fik lavet 5 dekorationer, og vi er ikke færdige endnu, vi skal lave igen d 22 eller 23 december så der er nogle friske nogle til juleaften, for her i huset gider vi ikke have nogle halv visne kedelige juledekorationer når det er juleaften. Jeps vi er lidt sære, men det kan vi godt leve med. – Jeg elsker seriøst julen, det er så hyggeligt, der er bare et eller andet magisk over julen.

I morgen går vi i gang med årets første julebag – Lia glæder sig til at vi skal bage, så kig på bloggen i morgen aften og se hvordan det er gået med mor i bage hjørnet

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar