Ikke kategoriseret

December – Hva skal vi se?

3. december 2017

I december er jeg virkelig Natascha 10 år igen – Jeg ELSKER ELSKER ELSKER julekalender og ser så mange jeg kan komme til. Tihihi. Ser dem også når børnene ikke er hjemme. Hvorfor? Ja det ved jeg ikke, syntes bare det er så skide hyggeligt at sidde og se julekalender hvert år i december, så det er bare blevet en juletradition for mig. Skal helt 100% se en del af de julekalendere der kommer i år <3 – Hvilke skal du se?

Min ynglings julekalender er helt klart krummernes jul (som kan ses gratis herà) eller brødrene Mortensens jul. Lia er også blevet ret vild med dem, så vi ses dem næsten dagligt. Hihi <3 som voksen julekalender er min ynglings Jul på Vesterbro. Det bliver ALDRIG kedelig <3 – Julen er bare magisk og der er bare noget helt særligt over december måned. Den er desværre alt for kort. Kunne godt bruge 2 december måneder i løbet af et år <3

Prøver at skrive så meget jeg kan i december uden det går ud over mine unger og mine eksamener, men syntes i skal have lidt info omkring hvordan min julemåned fungere. – Den er meget anderledes end alle andres, og så alligevel ikke, for vi julehygger også vildt meget i december, og det tænker jeg mange andre børnefamilier også gør. <3  – Jeg er faldet for Tinkas juleeventyr <3

Kig under her og se alle de julekalendere jeg har fundet som bliver sendt i år <3

DR Ramasjang

17.00 Ramajetternes jul

17.15 Nissernes ø

DR Ultra

17.40 Klassens jul

DR 1

Snefald

DR 2

Hver søndag 21.00 Laban en juletragedie

DR.DK/TV

Absalons hemmelighed

Jul i verdensrummet

Jul på Vesterbro

TV 2

16.00 Alletiders nisse

20.00 Tinkas juleeventyr

TV 2 ZULU

21.25 Natholdets julekalender

TV 2 Charlie

The julekalender

TV 2 PLAY

Juleønsket

Boomerang

16.00 Nils Holgersen

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar