Natascha Linea

update på kommunens besøg

28. november 2017

Mange af jer tror nok der har været kommune folk ved mig her hver anden dag de sidste mange måder og det er ikke helt korrekt. De to familie behandlere jeg fik på havde jo selvfølgelig en kontrakt med kommunen og sådan en kontrakt udløber på et tidspunkt hvis man ikke fornyer den. Da vores samarbejde indbyrdes og med kommunen simpelthen ikke fungerede blev vi enige om at finde nogle andre, som jeg personligt bedre kunne med, og som arbejde på den måde som jeg fungerede bedst med, for lige meget hvad, så skal kemien være der og man skal kunne snakke samme sprog, for ellers fungere et samarbejde simpelthen ikke.  Så der har ikke været nogle hjemme ved mig siden D 31 August, altså i godt 3 måneder har jeg og mine børn heldigvis fået lov til at være os selv (ud over psykologen) det har helt ærligt været meget rart ikke at have to øjne som hele tiden skulle overvåge en, og man hele tiden skulle gå i den konstante uro om man nu gjorde det godt nok, jeg ser det også lidt som et skulderklap at der ikke har været nogle i 3 måneder og se til mig og mine børn, for det må jo betyde at kommunen ikke er MEGET bekymret og de godt ved mine børn ikke lider nogle nød ved at bo ved mig.

Nu har vi så endelig fundet nogle familie behandlere som kommunen gerne vil betale for og som har tiden til at komme ved mig samt havde det eneste krav jeg gerne ville have opfyldt hvis de skulle have lov at komme ind i mit hjem! – OG DET KRAV FIK JEG OPFYLDT! de har begge to børn, for helt ærligt kan jeg ikke tage der seriøst jeg skal sidde overfor en 30 årig kvinde som skal fortælle mig hvordan jeg skal opdrage mine børn, når alt hvad hun ved om børn står i en bog! – Ja hun ved nok en masse som jeg ikke gør, men lige meget hvad kan man ikke vide hvordan det  er at være mor før man 100% selv har stået i det.  Jeg har lige holdt første møde med dem i dag, og det var faktisk super hyggeligt, vi fik ligesom kommet i gang med at lære hinanden at kende og kom lidt tættere på hinanden. vi fik lavet aftaler for resten af året 🙂 De skal komme hjem til mig fra 16-18 hver Mandag hvor de ser mine skønne unger, og så kommer jeg ud til dem hver Tirsdag fra 11-13 hvor vi hygge snakker, om mit liv og hvordan de forskellige episoder har påvirket mine evner som mor i negative eller positive retninger, samt vi skal snakke om hvordan vi løser de evt. problemstillinger de måtte se jeg har.

Jeg har et godt førstehåndsindtryk af dem, og jeg står med åbne arme klar på et godt samarbejde! <3

God dag her fra

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar